16.5 C
Lviv
29.03.2024
Новороздільська ОТГ

Позитивні зміни у Новороздільському ЦНАПі

На 30-й сесії, котра відбулася 22 лютого, було прийняте рішення про корективи графіку прийому громадян у Новороздільському ЦНАПі (Центр надання адміністративних послуг).

ЦНАП працюватиме 6 днів на тиждень (включно і в суботу) по 7 годин щодня. В один з днів прийматиме мешканців до 20.00 години.

Узгоджений графік з точними годинами прийому громадян подамо, щойно він буде затверджений.

Додатково введено функцію “мобільного адміністратора”, тобто працівник зможе прийти до тих, хто не може вийти із власних домівок, для прийняття заяви на виконання певних видів послуг.

Крім того, в Новороздільському ЦНАПі тепер можна буде отримати витяг з ЄДР – Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Нагадуємо,ЦНАП – Центр надання адміністративних послуг – приймає за адресою: вул. Грушевського, 24 (Новороздільська міська рада, 1 поверх, зайти можна і з центрального входу, і з двору).

Схожі повідомлення

АМУ завітало до Нового Роздолу

admin2

Разом до Перемоги: чергова відправка медичної допомоги з Новороздільської громади

admin2

Болгарський тріумф квартету саксофоністів і Павла МИХАЙЛЮКА

admin2

Палац Лянцкоронського має нового “господаря”

admin2

“В єдності – ми сила!” – під таким девізом в костелі Воздвиження Чесного Хреста в с. Берездівці відбулася канонічна візитація архієпископа Мечислава Мокшицького, Митрополита Львівського за участі провінціада Польських Отців Сальваторіанців о. Йозефа Фіґєля SDS.

admin3

ППО працює відмінно

admin2

Залишити коментар