16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

На Львівщині поліцейські затримали співмешканців, підозрюваних у збуті «канабісу»

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України  у Львівській області, зловмисників – 36-річного мешканця одного з сіл Львівського району та його 35-річну співмешканку, які займалися розповсюдженням наркотичних речовин, – викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції №2 за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

«20 вересня, під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання наркозбувачів, правоохоронці виявили та вилучили речовину рослинного походження, схожу на канабіс, грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, та інші речові докази.

Усе вилучене скероване на експертне дослідження.

Їх затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили співмешканцям про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває» , – йдеться у повідомленні

Схожі повідомлення

Щомісячний грошообіг злочинної групи, яка збувала по всій території України наркотики та психотропи, становив майже 1 млн грн. Львівські та прикарпатські правоохоронці викрили злочинний “бізнес”: зловмисники затримані, наркотики вилучено, арештоване рухоме і нерухоме майно

admin3

Дивовижні крижані водоспади утворились у Сколівських Бескидах

admin1

На Львівщині мешканець Запоріжчини обікрав мешканку Харкова

admin3

Види та особливості медичного обладнання

admin

Прихована історія: стала доступна цифрова версія документів НКВС за 1944-45 рр.

admin2

Оплата за газ “НАФТОГАЗУ”: як дізнатися особовий рахунок і створити особистий кабінет

admin2

Залишити коментар