16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

З 11 по 24 квітня – у кінотеатрі BLOCKBUSTER  (МБК «Молодість)  відбудеться прем’єра національного фільму «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»

Сучасне кіно: цікаво та пізнавально про Воїнів світла – бійців Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожний кадр, кожне слово, кожна дія – це справжній неповторний момент, який переносить у 2014 рік і сьогодення.
Мужність, відданість своїй справі, бажання нищити ворога, патріотизм,колективна і злагоджена робота переплетені у сюжеті фільму ВОВК. СТРАХУ НЕМА.
Це історія війни і також історія людства.
Усі відомі кіногерої – супершпигуни, спецпризначенці і рятівники світу – тьмяніють поряд з нашими справжніми Захисниками України. Їх відвага, сміливість, безстрашність межує з людськими надможливостями.

Ми – українці, вистоїмо, бо маємо неперевершених у військовій справі Воїнів ночі і дня, володарів води, землі і повітря, справжніх Вовків, які берегтимуть, як зіницю ока, своє лігво, і битимуться хитро, професійно і героїчно за рідну Україну, бо страху нема.
Тож якщо треба підняти дух, укріпити віру, – ідіть на фільм; якщо треба нагадати, яку місію має виконувати кожен із нас зараз, – ідіть на фільм; якщо хочете виховати дітей патріотами, – ведіть на фільм, хай дивляться і надихаються справжніми героями з життя, які не мають страху…   

З повагою, Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська

Схожі повідомлення

Новороздільська громада – що зроблено

admin2

Валентині Савеліївні ЩЕРБАКОВІЙ – 80!

admin3

Команда АФ “Розділля” (2011 р.н. і молодші) – володар “Кубка Буковеля”!

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО: «Попри перевагу над суперниками, ми, на жаль, в груповому турнірі двічі програли і опинилися «за бортом» змагання за чемпіонство. Утім, боротимемось за Кубок Другої ліги Львівщини»

admin3

Новорозділець потонув на озері в Берездівцях

admin2

Рятувальники побували з рейдом і біля водойм Новороздільської громади

admin2

Залишити коментар