16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

З 11 по 24 квітня – у кінотеатрі BLOCKBUSTER  (МБК «Молодість)  відбудеться прем’єра національного фільму «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»

Сучасне кіно: цікаво та пізнавально про Воїнів світла – бійців Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожний кадр, кожне слово, кожна дія – це справжній неповторний момент, який переносить у 2014 рік і сьогодення.
Мужність, відданість своїй справі, бажання нищити ворога, патріотизм,колективна і злагоджена робота переплетені у сюжеті фільму ВОВК. СТРАХУ НЕМА.
Це історія війни і також історія людства.
Усі відомі кіногерої – супершпигуни, спецпризначенці і рятівники світу – тьмяніють поряд з нашими справжніми Захисниками України. Їх відвага, сміливість, безстрашність межує з людськими надможливостями.

Ми – українці, вистоїмо, бо маємо неперевершених у військовій справі Воїнів ночі і дня, володарів води, землі і повітря, справжніх Вовків, які берегтимуть, як зіницю ока, своє лігво, і битимуться хитро, професійно і героїчно за рідну Україну, бо страху нема.
Тож якщо треба підняти дух, укріпити віру, – ідіть на фільм; якщо треба нагадати, яку місію має виконувати кожен із нас зараз, – ідіть на фільм; якщо хочете виховати дітей патріотами, – ведіть на фільм, хай дивляться і надихаються справжніми героями з життя, які не мають страху…   

З повагою, Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська

Схожі повідомлення

Чому в жовтні 2020р. самовільно знято лічильник у будинку №26 по пр. Шевченка і досі не встановлено? А купити цей прилад за свої гроші ТОВ «Нафтогаз Тепло» не дає згоди

admin3

Воїн – земляк Зеновій Верес нагороджений відзнакою “Срібний Хрест” Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного

admin3

Нічна бійка біля “китайської стіни”…. Чи знайдуть винних?

admin2

Добре слово про першу вчительку нашого класу

admin3

Березинські футболісти – чемпіони: перипетії гри

admin2

Цікава ініціатива – вартує скористатися

admin2

Залишити коментар