16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Співуча 4-та школа отримала заслужену відзнаку

У приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбулось нагородження переможців та учасників обласного фестивалю-конкурсу «Відлуння коляди».

Конкурс оцінювало компетентне журі: Заслужена артистка України Гавриш Галина Іванівна, Народний артист України, соліст вокального октету «Орфей» Хавунка Андрій Васильович.

В онлайн-фестивалі взяло участь 40 колективів м. Львова та області. Серед них – і педагогічний колектив 4-ї школи, який був нагороджений почесною грамотою.

Нагородження розпочав та привітав усіх переможців директор Львівського обласного Будинку вчителя Парубій Володимир Іванович. Нагороджував грамотами освіти і науки Львівської облдержадміністрації та ЛОБУ Народний артист України Хавунка Андрій Васильович.

Ми безмежно вдячні організаторам фестивалю за можливість об’єднатися і поділитися з публікою колоритом української колядки у такі важкі для України часи. Радіємо, що змогли поколядувати на Божу славу. А після війни ми продовжимо популяризувати українські звичаї та традиції, – подякував за отриману відзнаку вокальний учительський колектив Новороздільського ЗЗСО №4.

Схожі повідомлення

З 1 березня 470 мешканців Львівщини отримають проіндексовані пенсії

admin3

Вже понад 120 адресних табличок від підприємства «НІМ  НЕТ» прикрашають під’їзди міських будинків

admin3

Площа “вишиванок”

admin2

Резиденція святого Миколая гостинно відчинила двері для дітей, де їх вислуховував та обдаровував Добрий Угодник

admin3

“Світло Різдвяної зірки” на головній сцені міста – приходьте на виставу 14 січня!

admin2

Молитва за мир в Україні – у Новороздільському храмі

admin2

Залишити коментар