16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Співуча 4-та школа отримала заслужену відзнаку

У приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбулось нагородження переможців та учасників обласного фестивалю-конкурсу «Відлуння коляди».

Конкурс оцінювало компетентне журі: Заслужена артистка України Гавриш Галина Іванівна, Народний артист України, соліст вокального октету «Орфей» Хавунка Андрій Васильович.

В онлайн-фестивалі взяло участь 40 колективів м. Львова та області. Серед них – і педагогічний колектив 4-ї школи, який був нагороджений почесною грамотою.

Нагородження розпочав та привітав усіх переможців директор Львівського обласного Будинку вчителя Парубій Володимир Іванович. Нагороджував грамотами освіти і науки Львівської облдержадміністрації та ЛОБУ Народний артист України Хавунка Андрій Васильович.

Ми безмежно вдячні організаторам фестивалю за можливість об’єднатися і поділитися з публікою колоритом української колядки у такі важкі для України часи. Радіємо, що змогли поколядувати на Божу славу. А після війни ми продовжимо популяризувати українські звичаї та традиції, – подякував за отриману відзнаку вокальний учительський колектив Новороздільського ЗЗСО №4.

Схожі повідомлення

Новий Центр вакцинації на вул. Стуса,2-а, день другий: протиковідне щеплення пацієнтів відбувається організовано і оперативно

admin3

“Нафтогаз Тепло”: відключення тепла – серія 2

admin2

Новороздільська волонтерська спільнота «Ми разом»: наша праця і віра в перемогу подолають все!

admin3

Новороздільська ТЕЦ та теплові мережі до опалювального сезону готові!

admin3

Станківці-Тужанівці: Роман СОМИК і плеяда станківецьких художників

admin2

366 українців, вбитих 76 років тому у с. Павлокома (Республіка Польща), 6 березня 2021р. вшанувала делегація з Львівщини

admin3

Залишити коментар