16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

У Новому Роздолі рятувальники надали доступ у квартиру на 6-му поверсі 9-поверхівки по вул. Степана Бандери, де потребувала допомоги 76-річна жінка

Як йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС України у Львівській області, 09 січня о 20:51 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те що в м. Новий Розділ на вул. Ст. Бандери, Стрийського району за зачиненими дверима власної квартири на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку знаходиться жінка, 1947 року народження, яка потребує медичної допомоги.

До місця події виїхали вогнеборці 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ.

За допомогою спецінструменту рятувальники відчинили двері зачиненої квартири та надали доступ працівникам поліції та медикам для потрапляння в квартиру, де знаходилася старенька жінка та потребувала медичної допомоги. На ношах рятувальники допомогли транспортувати стареньку до карети швидкої допомоги після чого її було госпіталізовано в Стрийську районну лікарню.

Схожі повідомлення

До уваги споживачів електричної енергії Філії «Новороздільські електромережі» ТОВ «Нафтогаз Тепло».

admin3

Здіймає осінь сукню золоту…

admin3

Максим Козицький відвідав завод, який знайшов виходи із патових ситуацій з постачанням

admin2

Різдвяні майстер-класи в Старій Школі

admin2

«Тихих» передплатників «Вісника Розділля» старшим людям та СІ «Промінь життя» більшає…

admin3

Життя для вибраних, або Чи справді у війську так важко із заміною бійців, щоб надати їм бодай короткотермінову відпустку? 

admin3

Залишити коментар