16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Вже понад 120 адресних табличок від підприємства «НІМ  НЕТ» прикрашають під’їзди міських будинків

Віднедавна на входах у під’їзди новороздільських будинків у різних частинах міста   встановлені новенькі кольорові інформаційні адресні таблички, на яких вказано номер під’їзду та кількість квартир. А також і назву відомого Центру обслуговування абонентів – підприємства «НІМ  НЕТ».

Наприкінці минулого тижня, 8 жовтня, ваш автор помітив «новинку» і на вході у «свій» підֹ’їзд в будинку №21 по проспекту Шевченка, а коли за збором інформації для замітки направився у сусідній під’їзд, поруч якого розташовано офіс вказаної «фірми», то помітив, що працівник Центру обслуговування абонентів  Сергій Лаврик вже завершує встановлення таблички і тут.

Користуючись нагодою, попросив прокоментувати оригінальну  ініціативу працівницю підприємства Орисю КУЛЄБУ.

Як зазначила пані  Орися, з такою пропозицією декілька місяців тому виступив один із керівників підприємства, переконавши партнерів, що нові адресні таблички і мешканцям сподобаються, а по – друге, це ще й додаткова реклама для «фірми». «І ось вже третій місяць поспіль наші працівники встановлюють нові адресні таблички у багатоповерхівках. Натепер вони вже тішать око мешканців будинків по вулицях Стуса, Шептицького, зараз встановлюємо їх в будинках по проспекту Шевченка. Загалом вже встановлено понад 120 табличок» , – уточнила співрозмовниця.

На запитання, чи погоджено заміну табличок на «німнетівські» з відповідними інстанціями, відповідь була ствердною. Зокрема, не заперечували проти такої ініціативи ні керівники КП «Розділжитлосервіс», ні Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Нагадаємо читачам, що підприємство «НІМ  НЕТ», яка надає новороздільцям та мешканцям навколишніх населених пунктів  послуги з оптоволокнового підключення до Інтернету  та телебачення («Sweet.tv» та «Megogo»)  успішно діє у Новому Роздолі з 2011 року. До слова, це  єдина у місті «фірма» такого профілю діяльності, яка щоденно, включно із вихідними надає абонентам технічну підтримку з 9.00год. до 22.00год.

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Лютневий дощ під час війни…Ні, це не дощ – це небо плаче

admin3

Світлій пам’яті Марти Іллівни ГАЛУШКО

admin3

Новороздільська дитячо-юнацька спортивна школа – тренери-наставники і в спорті, і в житті

admin2

Дівчата і карате.. .Чи це заняття тільки для хлопців?

admin3

Наша “Веселка” – на найвищому п’єдесталі Всеукраїнського фестивалю

admin2

Знову “взяли” новороздільця з наркотиками

admin2

Залишити коментар