16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Річниця АФ «Розділля» – Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Перша річниця Академії футболу «Розділля» пройшла як і перший рік її життєдіяльності – яскраво, бурхливо, шумно і результативно. Академія футболу, щойно “народившись”, стрімко увірвалася у футбольний світ, голосно заявляючи про свої перші успішні спортивні звитяги. І не лишень – завжди поряд – допомога, волонтерство, активна громадянська позиція.

Вже більше року працює та розвиває дитячі таланти АФ “Розділля”, прагнучи виховати не лише висококваліфікованих футболістів, а й достойних членів суспільства .

У суботу, 9 грудня, відбулося святкування першої річниці – у МБК “Молодість”, де відбувся святковий концерт за участі вихованців АФ «Розділля», де пригадали приємні спогади про початок шляху та розповіли трішки про плани на майбутнє. Чудовим доповненням до цього святкування були виступи аматорських творчих колективів МБК «Молодість» – вокального ансамблю «Карамельки» (керівник Ірина Жигаль) та танцювального колективу «Грація» (керівник Оксана Марочко). Як завжди – окрасою концертної програми була солістка МБК «Молодість» Олександра Горбіль.

Крім того, в холі МБК відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Всі зібрані кошти будуть передані 8-му окремому батальйону Аратта УДА імені Андрія Гергерта, поінформувало керівництво АФ.

“Вітаю Академію футболу «Розділля» з днем народження! Вітаю керівників АФ «Розділля» Ростислава і Остапа, які все зробили на високому рівні і з любов’ю!

За час нашого партнерства отримала надзвичайні враження від Вашої роботи. Розумію, що ця «епідемія футболу», яку Ви розбурхали у нашій громаді, це амбіційний проєкт, який не тільки про футбольне поле, але про життя родин і громади. Впевнена, що ваш проєкт буде постійно розвиватися, має всі умови та можливості для виховання дуже сильних футболістів і патріотів, їх прихильників і прихильниць!!! Бажаю Вам успіхів у Вашій справі – виховувати юних гравців – переможців, які в майбутньому прославлять не тільки місто, а й нашу Україну! Бажаю розширювати футбольні рухи за межею «ауту» та державних кордонів, розвивати можливості чесної спортивної звитяги у світі. «Материнка clіnic» має за честь бути Вашим партнером і допомагати Вашій Академії підтримувати вихованців у кращій фізичній і психологічній формі та поширювати «вірус футбольної залежності” – щиро привітала Академію футболу керівник організації-партнера «Материнка clіnic» Катерина Шиманська.

Схожі повідомлення

Гранки Кути, Берездівці: батько надіслав синові – фронтовику на передову пакунок з нагоди його Дня народження!

admin3

Новороздільська громада попрощалась з військовослужбовцем ЗСУ Миколою УМІНСЬКИМ

admin3

10 мільйонів – на реконструкцію площі Нового Роздолу

admin2

Завтра громада проводжатиме в останню путь Героя Максима Хомина

admin2

“ОДВ-Електрик” планує розширюватися

admin2

ППО працює відмінно

admin2

Залишити коментар