16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Процес підготовки до зими ТЕЦу перевірили у Новому Роздолі

У межах підготовки Стрийщини до опалювального сезону перший заступник голови Стрийської РВА Андрій Вовчастий відвідав Новороздільську громаду.

Посадовець особисто перевірив процес підготовки до зими теплоелектроцентралі та тепломереж у Новому Роздолі, якими керує ТОВ «Нафтогаз Тепло». За участю голови громади Ярини Яценко, заступника голови Михайла Гулія він оглянув хід технічної підготовки та поспілкувався з керівництвом підприємства.

«Мусимо розуміти виклики зимового періоду воєнного часу та серйозно підготуватися до опалювального сезону, щоб забезпечити стале проходження опалювального періоду та уникнути виникнення надзвичайних ситуацій і збоїв у теплопостачанні Новороздільської громади», – наголосив Андрій Вовчастий.

Схожі повідомлення

ВІТАЄМО!

admin3

Новороздільська громада провела в останню путь земляка – захисника Геннадія КУКІНА

admin3

Вакцинація по-новороздільськи?

admin2

В знак скорботи за вбитим рашистами на війні Героєм Володимиром Садовим на території Новороздільської громади 22 – 23 вересня оголошено Днями жалоби

admin3

Ярина Яценко: «Понеділкові ракетні обстріли ввели громаду у реальне відчуття жахіть війни. Ситуація продемонструвала і наші сильні сторони, і наші слабкі сторони»

admin2

Покрокова інструкція створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)

admin3

Залишити коментар