16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

СКОБ! Днями відбувся довгоочікуваний виховно-вишкільний сплав “Поплавок2023”

СКОБ! Доброго Вітру!

Раді повідомити вам, що цих вихідних відбувся довгоочікуваний виховно-вишкільний сплав “Поплавок2023”, який організовували наші приятелі пласту, під менторством пластунів та капітана ст.пл. Василя Бліхарського Чорноморці

Учасників очікувала трьох денна програма,яка дала змогу ознайомитися зі всіма тонкощами морського пластування. Вже у п’ятницю,прослухавши гутірки про морські традиції, вони змогли сповна зануритися в цю особливу атмосферу .

Пройшовшись другого дня на плавзасобах цікавим шестигодинним маршрутом ,вони відчули весь захват від такої незвичної для них пригоди, а невеликі пороги ріки додали трохи екстриму та емоцій до загальної картини.

Кожен день закінчувався неймовірною ватрою,цікавими іграми та імпрезами від залог, які лише підтримували командний дух згуртованості, та показували новачкам всю романтику пластових вечорів.

Сподіваємось, що ще неодноразово проведемо цю акцію, а охочих до неї долучитися ставатиме все більше та більше.

Також, хочемо подякувати БФ “Карітас Новий Розділ” в обличчі отця Івана Рибка та Олегу Павлишину за допомогу в організації заходу.

Час тече швидко як гірська ріка, тому наповнюймо наше життя незабутніми враженнями та розвиваймось у пластових спеціалізаціях.

Станиця Пласт – Новий Розділ

Схожі повідомлення

Війна. Толока. Спогади. Рік по тому….

admin2

25 новеньких хромбуків передали школам Новороздільської громади від ООН та компанії Google

admin3

Різдво: коли святкувати – 25 грудня чи 7 січня?

admin2

Палац Лянцкоронських: величне минуле і сумне сьогодення…

admin2

Забезпечення харчуванням захисників і переселенців – колосальна робота волонтерів

admin2

Лікування мистецтвом: 23 липня в МБК “Молодість” відбувся захоплюючий майстер-клас із виготовлення прикраси – СИЛЯНКИ- ЧОКЕРУ з БІСЕРУ

admin3

Залишити коментар