16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Рятувальники завітали до новороздільських школярів

Рятувальники Стрийщини 22 червня завітали до Новороздільського ЗЗСО № 2 та провели там акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».

Під час заходу фахівці ДСНС продемонстрували дітлахам пожежно-рятувальну техніку і обладнання, яке використовується для ліквідації надзвичайних подій різного характеру та ознайомили з особливостями роботи підрозділів ДСНС.

Також розповіли про правила поводження з вибухонебезпечними предметами, небезпеку виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, зокрема, про те, як їм запобігти, а також довели основні аспекти безпеки життєдіяльності сьогодення.

Нагадаємо, що метою таких заходів є запобігання загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, навчання правилам безпеки життєдіяльності та набуття дітьми навичок поведінки під час виникнення пожеж чи різного роду надзвичайних подій.

Схожі повідомлення

Іван – Мар’ян КРЕВЕЦЬКИЙ – гордість Роздільської землі (доповнення до інформації “Новий імпульс у дослідженні  наукової  спадщини  видатного українського історика та громадського діяча Галичини у першій половині ХХ ст. Івана – Мар’яна Кревецького – РЕД.)

admin3

Графіки почергового вимкнення електроенергії у м. Новий Розділ 17 листопада

admin3

Готуємо наших таборових провідників!

admin3

Настільний теніс: в Жовкві наші хлопці – початківці пройшли добрий гарт, а дівчата– посіли 3-тє загальнокомандне місце

admin3

Знову втрата! До Новороздільської громади повертається на щиті воїн родом з Маріуполя.

admin2

Учениця Новороздільського ЗЗСО №4 – призер обласного етапу мовно-літературного конкурсу Т.Шевченка

admin2

Залишити коментар