16.5 C
Lviv
18.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільські рятувальники забезпечили доступ до квартири 80-річної жінки, яка потребувала медичної допомоги, тому не могла самостійно відчинити двері свого помешкання

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області, 2 серпня о 06:37 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в м. Новий Розділ на пр. Шевченка Стрийського району в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку знаходиться жінка, 1943 року народження, якій потрібна медична допомога. Самостійно відчинити двері, літня жінка не могла. Як з’ясувалось, бабуся нещодавно перенесла інсульт.

До місця події було направлено пожежно-рятувальне відділення м. Новий Розділ.

Рятувальники за допомогою автодрабини та шанцевого інструменту через балкон, змогли забезпечити доступ в помешкання представникам поліції та медикам. Після надання першої медичної допомоги, літню жінку було госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.

Схожі повідомлення

У товариській грі ФК “Новий Розділ” з рахунком 4:2 переміг ФК “Ямпіль”

admin3

Похорон Василя Сколоздри – в четвер

admin2

Контрастний будинок на вул. Винниченка, 19: завдяки ініціативі мешканців світла стає більше, аніж тіні…

admin3

Новороздільський загін ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери разом із навчальними закладами міста: ЗЗСО №2; 3; 4 та НРПФК провели збір на деталі до FPV дронів

admin3

Щирі вітання ювіляру!

admin2

Андрій КОПИЧИН (псевдо «Марадона»), командир 8-го окремого батальйону «Аратта» УДА імені Андрія Гергерта: «Наразі працюємо у місті та на  Львівщині у  трьох важливих аспектах…»

admin3

Залишити коментар