16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Плановий ремонт теплотрас у Новому Роздолі

На магістральному трубопроводі ДУ-600 тривають планові ремонтні роботи. Це повітряна магістраль, якою теплоносій подається з ТЕЦ до міста Новий Розділ та у зворотньому напрямку. Під час опалювального сезону трубопровід зазнає значного негативного впливу, що позначається на його роботі. Під час гідравлічних випробувань працівники цеху теплових мереж Новороздільської ТЕЦ виявили три пошкодження.

«Це основний магістральний трубопровід, довжина якого складає понад 5 кілометрів. Свищі ( невеликі пориви) було виявлено на зварних швах. Тому зараз ведуться роботи з усунення дефектів. Складність полягає у тому, що трубопровід прокладено у важкодоступних місцях, але це не зупиняє наших працівників. Вони розуміють, що до початку опалювального сезону усі тепломережі повинні бути справні та подавати теплоносій споживачам»,- розповів Григорій Гриців, директор Новороздільської ТЕЦ.

Новороздільська ТЕЦ отримала першу партію труб різних діаметрів. Їх використають для заміни аварійних ділянок теплових мереж та для ремонту обладнання Новороздільської теплоелектроцентралі.

Загалом, від початку ремонтної кампанії, працівники Новороздільської ТЕЦ вже провели ремонти на кількох аварійних ділянках теплових мереж. Зокрема, завершено роботи на розподільчих теплових мережах на ділянці ТК 48 – ТК 51 ( теплова камера).Тут замінили 70 метрів труби ДУ-159 та 20 метрів труби гарячого водопостачання ДУ- 57.

Тривають роботи на магістральних тепломережах ДУ-300, якими теплоносій надходить до старої частини міста. На цій ділянці заплановано замінити 40 метрів аварійної труби.

Усі роботи з підготовки Новороздільської ТЕЦ та на теплових мережах міста тривають згідно із затвердженими планами, – наголошує Нафтогаз-Тепло.

Схожі повідомлення

17 липня – всі грають у шахи!

admin2

Новороздільська громада – загинуло двоє Героїв-захисників

admin2

Підгірці – громада завжди вирізнялася згуртованістю, самоврядністю і специфічною незалежністю

admin2

Новороздільська громада – графік погодинних вимкнень на 8 листопада

admin2

Захищаючи Україну, у бою загинув воїн Дмитро ПОЛЬОВИЙ

admin3

Збір на авто воїну-новороздільцю

admin2

Залишити коментар