16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Про необхідність проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО»!

Нагадуємо про необхідність проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води. Визначений міжповірочний інтервал для всіх типів теплових лічильників та лічильників гарячої води – 4 роки від дати первинної повірки при випуску лічильника заводом-виробником, або від дати проведення попередньої чергової державної метрологічної повірки.

Постановою Кабінету Міністрів України про «Деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного та надзвичайного стану» (далі – Постанова) від 07.04.2023 №440 визначені терміни проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води в умовах воєнного та надзвичайного стану.

Згідно п. 3 Постанови, необхідно забезпечити повірку теплових лічильників та лічильників гарячої води, протягом трьох місяців після закінчення опалювального періоду.

При необхідності демонтажу квартирних лічильників у зв’язку з проведенням планової повірки або заміни приладу обліку через несправність, необхідно замовити послугу розпломбування лічильника. Для цього необхідно подати заявку про проведення розпломбування до Служби збуту вашого міста.

ТОВ “НАФТОГАЗ ТЕПЛО”

Схожі повідомлення

Сьогодні з 15.00 до 19.00год. біля пам”ятника Шевченку відбудеться “СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ”

admin3

Про Новороздільський індустріальний парк: працюємо над залученням інвестицій та відкриттям нових робочих місць

admin3

Разом до Перемоги: чергова відправка медичної допомоги з Новороздільської громади

admin2

Відбувся конкурс: комісія визначилася, хто і за яку ціну вивозитиме сміття у Новому Роздолі

admin2

Чому в жовтні 2020р. самовільно знято лічильник у будинку №26 по пр. Шевченка і досі не встановлено? А купити цей прилад за свої гроші ТОВ «Нафтогаз Тепло» не дає згоди

admin3

Новий Розділ та сільські громади вшанували Героїв Небесної Сотні

admin2

Залишити коментар