16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

1/2 фіналу Кубка Мікльоша: ФК “Новий Розділ”- ФК “Мостиська” – 3:3 (серія пенальті – 4:2)! Фантастична гра – заслужена перемога!

Перш ніж подати звіт про запеклий півфінальний футбольний двобій, який сьогодні відбувся на стадіоні “Галичина”, таки зроблю маленький відступ, щоб повідомити загал, що за декілька годин до гри головний тренер ФК “Новий Розділ” Андрій Гарапцьо дав розлогий коментар для “ВР” про чудовий старт новороздільців у Другій лізі обласної першості першій грі – домашню перемогу над ФК “Сокіл” (Никонковичі) з рахунком 3:0 (публікацію про це див. у п”ятничному паперовому випуску “Вісника Розділля” – І. Б.). Так от, поміж іншим пан Андрій дав лаконічну характеристику ФК “Мостиська” : “Це одна з найсильніцших команд, яка дійшла до півфіналу, і нам буде дуже непросто досягти успіху”. І додав, що цей клуб виступає у прем”єр – лізі Чемпіонату області, а у сезоні – 2022 завоював Кубок Мікльоша.

І сьогодні ж, 17 травня, присутні на міському стадіоні глядачі з перших хвилин матчу переконалися, що головний тренер був стовідсотково правий. Бо вже через декілька хвилин після початку гри, коли новороздільці здійснили низку цікавих масованих атак на ворота гостей, суперник швидко оговтався, а відтак почав потужно відповідати – атакував гостро, у швидкому темпі, використовуючи, як видалося вашому автору, награні флангові комбінації. Це була вкрай напружена частина першого тайму, бо, чого гріха таїти, гості не скористалися створеними чудовими нагодами. Натомість “новороздільська футбольна машина” теж, як кажуть, на марші, застосувала ефективну протидію: гравці вивірено готували атаки, раціонально використовували навіть найменшу похибку візаві, щоб зненацька розгортати штурм воріт суперника. І така схема гри, схоже, захопила гостей зненацька, тож вони у ці хвилини дещо розгубилися, а наші, тим часом, забили три голи. Утім, гості (і це свідчить про їхній високий клас і досвід) на останніх хвилинах першого тайму таки зуміли відквитати один гол.

А другий тайм, коли у перерві рясний дощ зволожив покров поля, був взагалі справді до мізка кісток кубковим, коли дві команди воліли віддати останні сили, але перемогти і потрапитиу фінал. Прикметно, що на заміну у гостей вийшов головний тренер ФК “Мостиська”, начебто старшого футбольного віку, проте із запалом і майстерністю, які підсилили командний дух і волю до перемоги. Власне, він і став автором другого голу у наші ворота, а згодом, під завісу основного часу гостям таки вдалося зрівняти рахунок – 3:3.

Далі була “валідольна”, насамперед для суперника, серія пенальті, яка завершилася з рвхунком 4:2 на користь ФК “Новий Розділ” (“родзинка” полягала в тому, що гості тричі поспіль схибили!).

Тричі віват нашій команді- ФК “Новий Розділ” у фіналі Кубка Мікльоша!

Іван БАСАРАБ, фото Оленки СІКОРСЬКОЇ

Схожі повідомлення

Володимир СТЕЦЬКО. Післяслово. Новий Розділ провів Героя в останню путь

admin2

На операцію у Бельгії 5-місячного Вітальчика вже зібрано майже 135 тис. євро. До 30 грудня ще вкрай потрібні 15 тисяч. Далі лікарі рятуватимуть його життя. Час спливає, батьки хлопчика надіються на Бога і на людей…

admin3

Директору Новороздільської ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 Богдану Степановичу БАБІЮ – 65!

admin3

Петро Волошин: «Новий Розділ і дотепер для мене, немов знайомий незнайомець, якому вдячний за все…»

admin3

Урочиста хода до Дня Прапора

admin2

Увага!!! Змінено порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії

admin3

Залишити коментар