16.5 C
Lviv
25.04.2024
Львівщина

Смертельна ДТП у с.Тухолька на Стрийщині

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув пасажир мікроавтобуса, сталась 15 травня близько 20.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Тухолька Стрийського району.

Докладніше про смертельну ДТП йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер», 29-річний житель Закарпатської області, скоїв зіткнення з автопоїздом «МАН» під керуванням мешканця Кіровоградської області віком 54 роки. Внаслідок зіткнення водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження та зараз перебуває у реанімації, а його пасажир – також житель Закарпаття віком 57 років, від отриманих травм помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Державна податкова служба України – Головне управління ДПС у Львівській області

admin3

За які шиши живуть ВПО в готелях Трускавця, де доба проживання – 6 тис. грн, тверто спілкуючись мовою окупанта?

admin3

17 000 доларів США за зняття з військового обліку: на Львівщині на одній із АЗС затримали офіцерку районного військкомату

admin3

Наслідки ворожої атаки на Львівщину: все, що відомо станом на цю годину

admin3

У Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до підпалу дверей церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ

admin3

Корегувальник ракетних ударів по Львову – зухвале поводження в суді і довічне ув’язнення

admin2

Залишити коментар