16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

У господаря в селі поблизу Львова відзначали Новий Рік: вночі п”яний гість вдарив ножем в ділянку серця знайомого. Натепер потерпілий – у лікарні

У Львівському районі поліцейські затримали зловмисника, який спричинив ножове поранення знайомому. За скоєне затриманому, 53-річному місцевому мешканцю, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, сьогодні, 2 січня, близько 02.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що 32-річний мешканець одного з сіл Львівського району отримав ножове поранення.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2. Поліцейські встановили особу потерпілого, 32-річного місцевого мешканця. Його госпіталізовано у лікарню.

Також встановлено, що того вечора потерпілий прийшов у гості. Під час розпивання спиртних напоїв у нього виник конфлікт зі ще одним гостем, у ході якого 53-річний зловмисник, завдав йому удару ножем у ділянку серця.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

На релокованих підприємствах на Дрогобиччині працює понад 45 місцевих мешканців

admin3

18 лютого 25-річний львів”янин жорстоко побив 7-річного пасинка. Правоохоронці встановили, що це не вперше. Триває досудове розслідування

admin3

Духовний світоч України ( 9 березня 1814 – 10 березня 1861)

admin3

Вийшов роман-застереження Б. Кушніра, як нейтралізували продажний олігархічний клан

admin3

Де знайти якісні товари для роботи ресторанів та кафе?

admin

Сільські хулігани з Яворівщини завдали травм вінничанину та пошкодили його автомобіль «Mercedes Sprinter»

admin3

Залишити коментар