16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Новорічна ніч у Новороздільській громаді і на Львівщині

Зустріли Новий рік. Скромно і притишено, з розумінням – війна в Україні, і з одним спільним бажанням – Перемоги і Миру у році новому.

“Люди стали свідоміші, розуміють ситуацію, яка у країні у час воєнного стану, відповідно і поводяться, – прокоментував новорічну ніч начальник відділу поліцейської діяльності №1 Стрийського РУП (Новороздільського відділу поліції) Петро Білий. – Ні у Новому Роздолі, ні у навколишніх селах не зафіксовано порушень громадського правопорядку, ані фейєрверків не було, ні якоїсь неадекватної поведінки”.

Та й щодо комендантської години (а працівники поліції активно чергували в громаді), то порушників не виявлено. Можливо, хтось десь повертався додому з гостей, тихо і спокійно. Хоча цей новий рік і не особливо святкували….

Новорічна ніч у Львові та області також минула спокійно

Патрульні опрацювали понад 160 завдань, оформили 24 постанови за порушення ПДР та 7 протоколів на нетверезих керманичів.

Сталися лише дві ДТП, одну з яких, водії оформили за допомогою аварійного комісара.

11 адмінматеріалів винесли на порушників громадського порядку.

На жаль, були виклики і на домашнє насильство. Поліцейські склали 8 термінових заборонних приписів та три протоколи за вчинення домашнього насильства.

Схожі повідомлення

Реконструкція площі: до кінця року залишилось укласти бруківку. Інші роботи – перехідні, – тож продовжаться у 2022 році. А новорічна ялинка буде встановлена на … «п’ятачку» побіля пам’ятника Тарасу Шевченку

admin3

“Веселка” виступала на польському фестивалі

admin2

26 листопада – “Запали свічку”. Акції пам’яті у Новороздільській громаді

admin2

У Новому Роздолі відійшла у засвіти останній політв’язень

admin2

Коли не вистачило коштів на лікування дружини, мені допоміг колектив сантехслужби на чолі з Петром Будзаном, а також керівна ланка КП «Розділжитлосервіс»

admin3

Рятувальники завітали у Горішнє

admin2

Залишити коментар