16.5 C
Lviv
26.04.2024
Новороздільська ОТГ

У Новому Роздолі затримали зловмисника за крадіжку з автомобіля

Нагадуємо, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

6 вересня, близько 16.00, до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Львівського району про те, що з його автомобіля «Volkswagen», припаркованого на проспекті Шевченка у місті Новий Розділ, невідома особа викрала ґаджет.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліцейської діяльності Стрийського районного управління поліції та працівники кримінальної поліції відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Проведеними заходами оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетний 42-річний місцевий мешканець, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці виявили та вилучили у нього речові докази.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Схожі повідомлення

Вишивка в одязі видатних українців – у мистецькому виконанні новороздільської майстрині Лесі Демчук

admin2

Реконструкція площі, 5.12.2021 р.: перші грудневі морози навіюють тривогу, чи не «заморозяться» роботи. Дай, Боже, потепління…

admin3

«Нафтогаз Тепло» звертається до споживачів

admin2

Рік роботи #КомандиБатенка у Новому Роздолі

admin2

Звіт фракції “Європейська Солідарність” в Новороздільській міській раді

admin

Новий Розділ знову проводжає Героя у засвіти!

admin2

Залишити коментар