16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Хто отруїв в Дрогобичі двох бельгійських вівчарок? Поліція попередньо встановила причетного

У Дрогобичі поліцейські розслідують факт загибелі двох бельгійських вівчарок. Згідно висновку експертів, одна з собак загинула внаслідок отруєння. Причина смерті іншої тварини встановлюється.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області.

Вчора, 13 липня, близько 3 години ночі, до поліції звернулася 55-річна мешканка Дрогобича, яка повідомила, що на власному обійсті виявила мертвою свою собаку породи «малінуа» віком 4 роки.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Дрогобицького районного відділу поліції. Згідно висновку експертів, смерть тварини настала внаслідок отруєння. Також попередньо встановлено, що до загибелі собаки може бути причетний 43-річний місцевий мешканець.

Крім того, з’ясовано, що близько двох тижнів тому за схожих обставин померла інша бельгійська вівчарка, яка належала заявниці, віком 1,5 роки. Причини її смерті встановлюються.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Проводиться досудове розслідування. Призначені експертизи. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Схожі повідомлення

Не допустимо джипінгу в Карпатах!

admin2

У вихідні у Львові власники Harley-Davidson організують святкову мотоколону

admin2

Наша “Мрія” – жива!

admin2

Кабель RG-8 – незамінна деталь телекомунікаційної системи

admin

18 лютого 25-річний львів”янин жорстоко побив 7-річного пасинка. Правоохоронці встановили, що це не вперше. Триває досудове розслідування

admin3

Як провести цікаво та безкоштовна час у Лондоні

admin

Залишити коментар