16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Ну і розмах: 10 тисяч закладок з наркотиками щомісяця робив 21-річний трускавчанин на території Львівщини. Наркозбувача затримали поліцейські Львівського УБН з речовими доказами

Збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території Львівської області налагодив 21-річний мешканець м. Трускавець. Він отримував гуртові партії «товару», фасував та розповсюджував через закладки. Щомісяця молодий негідник робив близько 10 тисяч «закладок» із наркотиками і психотропами. Нині зловмисника затримали, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполції України у Львівській області.

В ході реалізації оперативної інформації працівники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області (УБН) спільно зі слідчими Дрогобицького районного відділу поліції у м. Трускавець затримали 21-річного чоловіка на одній із вулиць міста. Під час огляду його речей поліцейські виявили вже розфасовані закладки із «Альфа-PVP» та канабісом. Під час слідчих дій за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили розфасовану по сліп-пакетах психотропну речовину «LSD».

Правоохоронці встановили, що зловмисник працював закладчиком на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів і психотропних речовин. Він збував заборонені речовини на території Львівської області, а гроші отримував криптовалютою.

Речові докази вилучено та скеровано на проведення експертних досліджень, а їхня орієнтовна вартість за цінами «чорного» ринку – майже 200 тисяч гривень.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. А Трускавецький міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень. За такі дії йому загрожує позбавленням волі на строк до восьми років.

Наразі поліцейські продовжують заходи зі встановлення утримувачів наркокрамниці та можливих спільників фігуранта.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Дрогобицька окружна прокуратура.

Схожі повідомлення

Війна в тилу. Львівщина з початку повномасштабного вторгнення

admin3

Переваги санаторного відпочинку в Карпатах восени

admin

Декілька речей які обов’язково потрібно зробити у Львові

admin

24-річний воїн загинув у зоні ООС

admin2

Коломойський, Деркач, Грановський. За кого взялися антикороргани в листопаді

admin3

Як самостійно пофарбувати авто?

admin

Залишити коментар