16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

23-річний рівнянин розповсюджував поштою “канабіс”. Правоохоронці Львова виявили у затриманого зловмисника наркоречовини на суму 170 тис. грн

У Львові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у розповсюдженні «канабісу»

Про це йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці Поліції Львівської області.

За скоєне затриманому, 23-річному жителю Рівного, який тимчасово проживав у Львові в орендованому помешканні, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.За цінами «чорного ринку» вартість вилученої наркотичної речовини становить близько 170 тисяч гривень.

Як встановили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, підозрюваний реалізовував наркотичний засіб «канабіс», здійснюючи поштові відправлення зі Львова в інші регіони України.

6 квітня правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час затримання він мав з собою 2 пакети та рюкзак, в яких знаходились 10 коробок (поштових відправлень) із вмістом речовини, ззовні схожої на наркотичний засіб «канабіс», розфасованих у 18 пакетів та готових до надсилання.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку в орендованому помешканні, де проживав затриманий, правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб «канабіс» загальною вагою близько 500 грамів – частково розфасований, запакований та готовий до відправки, електронні ваги, коробки та засоби для пакування та фасування, чорнові записи та інші речові докази його причетності до протиправної діяльності – усе скеровано на експертне дослідження.

Згідно рішення суду затриманий перебуває під вартою, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Де відпочити на вихідних в Україні

admin

Кодування від наркозалежності – що це?

admin

Можна накладати штрафи за порушення мовного законодавства

admin2

Переклад документів

admin

Поліцейські виїхали за викликом про домашнє насильство на квартиру львів’янина і …виявили там боєприпаси. Зловмисника затримано

admin3

25 травня на Самбірщині у ДТП загинула 13-річна велосипедистка

admin3

Залишити коментар