16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

Екснардеп Кива закликав Росію застосувати зброю масового ураження в Україні

17 квітня 2022 року.

Ексдепутат Верховної Ради від ОПЗЖ Ілля Кива закликав Кремль завдати превентивного удару зброєю масового ураження по Україні.

Як передає Цензор.НЕТ.: https://censor.net/ua/n3334729Про це він написав у своєму Telegram-каналі, проілюструвавши пост світлиною масштабного вибуху, схожого на ядерний.

Зрадник Кива заявив, нібито “Зеленський, його оточення та Західні куратори, найбільше бояться завдання РФ – превентивного удару, зброєю масового ураження”.

“Саме це може поставити крапку у сьогоднішньому протистоянні, не лише з українською владою, а й усім Заходом. Який активно і вже відкрито сьогодні бере участь у воєнному конфлікті в Україні. Далі участь Заходу тільки зростатиме, а значить і жертви з обох боків збільшуватимуться в геометричній прогресії. Затягується час і готуються нові кроки для заподіяння шкоди Росії”, – закликав Кива.

Він також заявив, що “грати за правилами” неможливо, бо їх нібито “Захід написав у своїх інтересах і лише для того, щоб ефективніше можна було вас знищити”. 

Кива також назвав Зеленського “терористом”, з яким “не можна вести перемовини”. 

Схожі повідомлення

“Знімайте рожеві окуляри. Випалюйте в собі всю російську субкультуру”: Пам’яті Романа Ратушного

admin3

В Пустомитах внаслідок маневру водія його автівка стала догори дригом. І водій, і пасажир – госпіталізовані

admin3

За гучну вечірку у Львові з порушенням карантинних обмежень організатора правоохоронці оштрафують на 17 тис. грн.Імовірно…

admin3

Водій вантажівки «DAF» збив жінку на смерть

admin3

Максим Козицький привітав воїнів 80 ОДШБр з Днем створення військової частини

admin3

Як полагодити ноутбук, який не включається

admin

Залишити коментар