16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

Сутенер із Західної Європи встиг завербувати 5 українок для сексуальної експлуатації за кордоном. І крапка — його викрили львівські правоохоронці

З цього моменту долі 35-річного громадянина однієї з країн Європейського Союзу, якого днями викрили співробітники Міграційної поліції спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області та їх колегами з Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. не позаздриш. Ще б пак! Адже за такий вид злочину українське законододваство, зокрема, Кримінальний кодекс, передбачає позбавлення волі на термін до 12 років. Отож бо, панове сутенери…

Як встановили правоохоронці, іноземець прибув в Україну та завербував п’ятьох молодих жінок віком від 20 до 28 років для їх подальшої сексуальної експлуатації в країні свого проживання у Західній Європі. Про це йдеться у повідомленні на сайті “Поліція Львівської області”

Зловмисник переконав українок, що за послуги інтимного характеру вони будуть отримувати від 12 до 15 тисяч євро на місяць, а також будуть забезпечені безкоштовним проживанням, харчуванням та охороною.

7 лютого слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення застави.

Схожі повідомлення

Електроларингофон: Збільшення голосових можливостей за допомогою технологій

admin

Раптово помер відомий львівський гід та краєзнавець Петро Радковець

admin3

Кінець російської імперії

admin3

Практичні мотокультиватори і в чому перевага порівняно з іншою мототехнікою

admin

Літні розваги в Буковелі: світ пригод для всієї сім’ї.

admin

Києво-Печерська лавра — власність не якоїсь Церкви, а наша з вами — релігієзнавиця

admin3

Залишити коментар