16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Збоченця, який переодягнувшись у жіночий одяг, намагався вчинити розпусні дії щодо 7-річної учениці у шкільному туалеті, затримано. Ним виявився 50-річний мешканець Києва

Після цього повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області  залишається тільки поаплодувати правоохоронцям, які таки викрили зловмисника 

Нагадаємо, у поліцію звернулась мати семирічної учениці другого класу однієї з львівських шкіл, яка повідомила, що невідомий чоловік зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Орієнтування з прикметами зловмисника було передано всім правоохоронним органам. Наряд Національної гвардії України виявив чоловіка на одній із вулиць міста. Його одразу ж було затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі слідчі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлять раніше неодноразово судимому 50-річному мешканцю Києва про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Квести для дітей в Києві: відкрийте світ пригод

admin

Де замовити прибирання будинку у Львові?

admin

90% опитаних переселенців говорять про комфортні умови проживання на Львівщині: результати соціологічного опитування СГ «Рейтинг»

admin3

Збитки від львівського сміття на Хмельниччині – 186 тис грн

admin2

Підліток зарізав батьків та 8-річного братика та декілька днів жив вдома з тілами вбитої сім’ї

admin1

Пашинський про справу ДБР проти нього: За перший тиждень війни моєю командою було підготовлено біля 50 розрахунків ПТРК “Стугна” і “Корсар”

admin3

Залишити коментар