16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

На хабарі у 20 тисяч грн затримано керівника філії “Львівський автодор”

На Львівщині правоохоронці затримали на хабарі керівника однієї з філій Облавтодору.

Як інформує пресслужба ГУ НП України у Львівській області, про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За даними слідства, керівник однієї з філій «Львівський облавтодор» налагодив злочину схему додаткового заробітку. За певну винагороду він надав у користування спецтехніку підприємства без укладення відповідних договорів і проведення офіційної оплати.

25 липня оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно зі слідчими обласної поліції затримали посадовця під час одержання 20 000 гривень неправомірної вигоди від місцевого підприємця. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кошти вилучили.

Фігуранту повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Викриття та документування противоправної діяльності проводилися спільно з УСБУ під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою чинним законодавством передбачена відповідальність – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Схожі повідомлення

Україна U21 вирвала перемогу над Англією на останніх хвилинах – голи талантів «Динамо», «Руху» та «Шахтаря» у відборі на ЧЄ-2025

admin3

У Львові збирають електронні сигарети для виготовлення бойових дронів для ЗСУ

admin3

Навіть якщо селфі не вийшло, ти все одно красива та красивий

admin3

Нові правила пасажирських перевезень

admin3

Регулювання твердопаливного котла

admin

ЛІТО ШКУТИЛЬГАЄ КОВИЛОЮ…

admin3

Залишити коментар