16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Прогулянки із задоволенням і не без сюрпризів

ПРОГУЛЯНКИ ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ І НЕ БЕЗ СЮРПРИЗІВ
Як добре вибратися в свій законний вихідний куди-небудь подалі від міської суєти. Неважливо, чи то це річка, то чи лісовий масив або просто відкритий степ. Головне – відпочити по-справжньому, забувши про купі непідписання документів, пропущених дзвінках, яким кінця і краю немає. Коли тебе не дістають буркотливі, всім незадоволені клієнти і надовго зникає за ранковим горизонтом офісна метушня. Поруч – тільки найрідніші, найулюбленіші, які так довго чекали твого вихідного.

І ось ви вже далеко за містом. За плечима рюкзаки. Ви насолоджуєтеся тієї умиротворенням, яка панує в навколишній природі, легкі святкують, до відмови наповнюючись чистим !!!!! повітрям. І ви йдете, йдете вперед і зовсім не відчуваєте втоми, тому що вам добре, тому що ви щасливі.

Добралися, тепер і відпочити полювання.
Нарешті привал, і ви розумієте, що, виявляється, голодні. І раптом з жахом згадуєте, що в рюкзаку багато їжі, а ви так необережно поводилися з ним. Перед очима постає картинка, як ви дістаєте деформовані бутерброди, суміш з помідорів і яєць …

Хвилюючись відкриваєте рюкзак … і: о диво! Нічого подібного не сталося! Виявляється, хтось дуже турботливий все передбачив. Всі продукти акуратно, окремо один від іншого упаковані в крафтовые пакетики. Причому різних розмірів і форм. Ось в найбільшому пакеті – нарізаний хліб, в іншому менше зручно розмістилися улюблені булочки. Пробуємо – зовсім зачерствіли, але ж купували ще ввечері, та й сьогодні неабияк часу пройшло. А ось ще один пакет, щільний такий, а в ньому – ароматні запечені курячі стегенця. Мммм. Так і просяться в рот. Але що це? Вони залишили жирний слід усередині пакета. З тривогою дивимося на пакет ззовні – і з полегшенням зітхаємо: все чисто. Такими ж акуратними виявилися і пакети з овочами, адже вони такі щільні, що жоден помідорчик не постраждав, а виноградники – одна в одну.

Ой, а вилочки, ножики забули? Як же тепер?
Ну що ж, доведеться руками, на природі адже. Ось тільки ще один пакетик на дні рюкзака дістати і можна приступати до обіду. Дістаємо, а там, виявляється, і вилочки, і ложечки, і ножики. Та який зручний цей пакет для приладів!

Ось і правда: прогулянка з задоволенням і приємним сюрпризом. Адже все зводиться до дрібниць – зручно спакувати свої продукти, мати їх вид і свіжість в хорошому вигляді – і відпочинок виявиться без зайвих турбот.

Джерело: https://viola-pack.com/ru

Схожі повідомлення

За вчора,21 жовтня, «ковід» виявили у 1647 мешканців Львівщини. Госпіталізували 299 осіб

admin3

На Великдень в храмах ПЦУ в Чернігові був зафіксований неймовірний наплив вірян

admin3

Кримінальний заробок непевний: 66-річний рецидивіст із Стрийщини розповсюджував наркотики і …вкотре потрапив в руки поліції

admin3

Виплачено 1001,8 млн грн відпускних та коштів на оздоровлення педагогічним працівникам Львівщини

admin3

Календар українця – Серпень

admin2

Військовий і блогер Валерій Маркус порадив мешканцям прикордонних із білоруссю громад “поїхати на місячний відпочинок”

admin4

Залишити коментар