16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

Як купити квиток на поїзд до Запоріжжя за допомогою онлайн-сервісу Proizd. Інструкція

В епоху Інтернету купити білет стало набагато простіше. Для цього не потрібно навіть виходити з дому! На веб-сайті https://proizd.ua/ru можна купити квиток на поїзд онлайн, подивитися розклад та ціни на квитки. Це дуже зручно та просто, а сама покупка займає буквально хвилину.

Як купити квиток на поїзд онлайн до Запоріжжя?

Почнемо із вибору поїзда. Ви можете це зробити за допомогою пошукової системи Proizd. Вводимо початкову станцію ( або місто) і кінцеву станцію (або місто) , вибираємо точний день і час і шукаємо.

Користуватися пошуковою системою набагато зручніше, тому що ми отримуємо результати з найзручнішими стиковками, уникаємо пересадок і у нас є вибір з кількох поїздок.

Онлайн підбір поїздів та оплата квитка

Коли справа доходить до самих поїздів, ми також маємо вибір — відмінності в комфорті, часі і, звичайно ж, ціні.

Найдешевші квитки – на плацкарт, вони цілком комфортні, проте, якщо ви хочете провести поїздку з комфортом, варто вибрати купе. 

Якщо ви вже вибрали потрібний поїзд у потрібний час, тип вагона та вартість, натисніть кнопку “вибрати”, ви будете перенаправлені на сторінку з вагонами та вільними місцями. 

Після вибору місця переходимо у форму де потрібно вказати особисті та контактні дані. Також можна вибрати додаткові послуги.

Тепер переходимо до оплати. Ви маєте обмежену кількість часу для цього (система попередить про це). Після введення даних картки проводимо оплату.

Після оплати отримуємо електронного листа з квитком. Готово!

Переваги сервісу Proizd.ua

Proizd.ua — це сучасна платформа, що постійно розвивається, для купівлі залізничних квитків, що об’єднує все більшу кількість перевізників. У ній поступово запроваджуються нові методи продажу квитків. Ви також можете купити квитки онлайн для перевезення велосипедів, великогабаритного багажу чи собак. Також є мобільні додатки для iOS та Android, в яких можна зручно та швидко купити квитки на поїзд.

Схожі повідомлення

Ціни на переклад документів

admin

Увага! Розшукова ДТП у Львові – правоохоронці просять очевидців зголоситись

admin3

Метод влаштування напівсухої стяжки

admin

Оце так оперативність: львів’янин 26 листопада скоїв крадіжку – поліція цього ж дня затримала зловмисника

admin3

“Дельта”: дослідження науковців та початок нового локдауну?

admin2

Ягідна карта України

admin2

Залишити коментар