16.5 C
Lviv
24.04.2024
Новороздільська ОТГ

Рятувальники побували з рейдом і біля водойм Новороздільської громади

25 липня інспекторський склад Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області провів позапланові рейди місць масового скупчення та відпочинку людей біля водойм та річок на території Стрийського району – в таких населених пунктах: м. Стрий (річка Стрий), м. Сколе (річка Опір та місцеве озеро), м. Жидачів (кар’єр), с. Заріччя (місцеве озеро), м. Новий Розділ (водойма «Старе озеро» та водойма «Барвінок»).

Під час даних рейдів людям було доведено інформацію, щодо правил поведінки на водоймах та наголошено про заборону купання в місцях не визначених для цього.

Незважаючи на чисельні застереження та роз’яснювальну роботу рятувальників, більшість громадян просто не усвідомлюють, яку небезпеку несе вода для тих людей, хто поводить себе надто безпечно і необачно, наражаючи своє життя, а також життя інших на небезпеку.

Особливий акцент робили саме на сумлінність людей, нагадуючи прості правила поведінки:• уникати відпочинку в зонах де відсутні рятувальні пости;• не запливати занадто далеко;• уважно стежити за дітьми, не підпускати їх самих до води;• в жодному разі не заходити у воду у стані алкогольного сп’яніння;• звертати увагу на температуру води.

Людям було роздано інформаційні листівки з основними вимогами безпеки на водоймах.

Схожі повідомлення

Інтернет-спільнота і їх волонтерські справи

admin2

Волонтерство громади с. Гранки-Кути – дружна спільнота підтримує ЗСУ

admin2

Три дні – без газу

admin2

День родини в АФ “Розділля”: неймовірна атмосфера, захоплюючий матч команд батьків і дітей. Дякуємо усім!

admin3

Новороздільські рятувальники: звіт в теорії і на практиці

admin2

Софія ХОМА, учениця Новороздільської дитячої школи мистецтв ім. Олега Рудницького, – переможець ІІІ Всеукраїнського конкурсу “Мальовнича Україна”! 

admin3

Залишити коментар