16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Загинув майор Бродовський. Осиротіло 4 дітей

У понеділок, 5 липня, на Донбасі загинув майор Богдан  Бродовський, заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.

Дослівно: “Знову окупаційні війська вбили українського офіцера. Із глибоким сумом повідомляємо про загибель на передовій майора Бродовського Богдана Віталійовича, заступника начальника тилу логістики бригади…

Бойовики обстріляли позиції холодноярців, офіцер отримав вибухове поранення, несумісне з життям”.

Богдан Бродовський народився 17 квітня 1984 року. Він служив у ЗСУ з 2002 року.

Був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. «У 93 бригаді офіцер почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби. Обіймав цю посаду й у перші роки війни. Потім ненадовго звільнявся, відновився у корпусі резерву. Далі повернувся у рідний гарнізон на Дніпропетровщині. І от, зовсім нещодавно, знову почав служити у 93-тій бригаді. Він був спокійним і добрим, люблячим батьком», – згадує його товариш по службі Сергій Олександрович, який очолював групу матеріального забезпечення бригади на початку російсько-української війни.

«Ми багато прослужили разом: на початку війни Богдан був начпродом бригади, а я – діловодом. Як людина він був завжди доброзичливим, ніколи не сварився, завжди приходив на допомогу. Був гарною людиною, – пригадує товаришка по службі Тетяна. – На першому місці завжди ставив свою сім’ю. У нього було четверо дітей. Пам’ятаю, коли з ним познайомилася, його донечка ходила у садок. І він завжди намагався забрати її додому сам. Іноді приводив на роботу. А ще у нього зовсім нещодавно народився синок: і року не пройшло. Не так давно родина оселилася у Вільному. Я ходила до них у гості. Це дуже велика втрата і для сім’ї, і для бригади». Нехай земля йому буде пухом! Вічна пам’ять!

Окрім цього, 5 липня троє українських військових отримали поранення.

Схожі повідомлення

Про дорослу розмову, яку мало хто готовий чути…

admin3

Безінерційні котушки: новий тренд у рибальстві

admin

8 тисяч доларів США – і “ухилянт” за кордоном: на такій схемі заробляла зловмисниця з Львівщини. Правоохоронці викрили “бізнесвумен”

admin3

Як вибрати якісні меблі для офісу: практичні поради

admin

Світильники LTX: Поставка яскравості та елегантності у ваше життя

admin

Чи реально заробити на хобі? Вивчаємо переваги з форумом Складчина

admin

Залишити коментар