16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Де у Львові суші з безкоштовною доставкою — огляд закладів

Замовлення на суші приймають майже всі ресторани у сучасному місті. Але не завжди клієнтів задовольняє якість послуг та смак страв. Серед найкращих суші-барів можна відмітити https://lviv.sushi-master.ua/ua/. Але є й інші, де поєднуються якість сервісу, чудовий смак страв та швидкість кур’єрів.

Пропонуємо невеликий огляд закладів міста Лева, яким точно можна довіряти.

Суші Мастер

Мережа ресторанів японської та паназійської кухні запрошує містян та гостей міста спробувати чудові роли, які тут запропонують на будь-який смак. Переваги цього закладу оцінило вже багато людей:

  1. Меню — воно чудове, дуже різноманітне, завжди смачне. Крім ролів та суші можна спробувати супи та салати, оцінити на смак воки та закуски. Є дитяче меню, яку тут з радістю пропонують клієнтам з дітьми.
  2. Акції — ціни на їжу у мережі досить низькі, вони не вирізняються серед конкурентів, тому клієнти не будуть довго вагатися перед тим, як обрати цей заклад. Але є дещо, що притягує мов магніт – це акції. На них будується політика привернення уваги нових та утримання постійних гостей. Зазвичай знижки розповсюджується на сети, а вони періодично змінюються. Тож можна постійно обирати нове, не переплачуючи. До речі, цікава пропозиція діє для іменинників – 20% на одне замовлення!

Звичайно, багатьох цікавить доставка. Оскільки заклад працює тільки на винос, кур’єрська служба тут є. При цьому ресторан прагне зменшити час очікування клієнтів, тому намагається розширити мережу по місту.

Замовлення клієнтів буде доставлено безкоштовно. Але є одна невеличка умова для цього – потрібно обрати страв на суму від 200 гривень для центральних районів. А для деяких віддалених адрес потрібно обрати страв на 400 гривень. Але це зовсім не складно при такому різноманітті чудових пропозицій.

Сушія

У закладі Сушія пропонують також чудове меню, в якому можна знайти супи та воки, салати та закуски крім ролів. Але, як завжди, найчастіше замовлення відправляють на роли та сети з них. Тут часто є клієнти, тому що ресторан пропонує доставити замовлення безкоштовно. При цьому немає завищених умов – потрібно тільки обрати страв десь на 200 гривень.

Смакі-Макі

Основні страви у меню – це роли. Але можна знайти піцу та деякі інші пропозиції. Замовлення в цьому закладі зробить вашу вечерю різноманітною та надзвичайно смачною.

Щоб отримати безкоштовну доставку, потрібно замовити страви на 250 гривень. Для районів, які знаходяться поза межами міста, замовлення має бути мінімум на 600 гривень.

Origami

Чудовий заклад, де пропонують піцу, роли, цікаві сети, супи та воки. Тут багато різноманітних страв. Для їх отримання потрібно тільки замовити обрані страви на сайті та дочекатися їх доставки. Кур`єри привезуть пакунок з теплою їжею швидко та безкоштовно, якщо ви обрали ролів на 149 та більше гривень. Це мінімальна сума, яку потрібно заплатити в Origami, щоб послуги кур’єра були безкоштовними.

Схожі повідомлення

Відплата невідворотня: російські сапери підірвалися на «Азовсталі»

admin2

Український воїн переносить немовля через руїни. ВРАЖАЮЧЕ ФОТО

admin3

“Вибачення” Шуляк переді мною є просто огидним фарсом і знущанням, – воїн Симороз

admin3

Добровольчі формування ТГ області проходять навчання із застосування важкого озброєння

admin3

У російському Єйську, звідки окупанти планували завозити боєприпаси до Маріуполя, чутно вибухи, – Андрющенко. ФОТО

admin3

26-річний львів’янин викрав з лікарні комп’ютерну техніку. Але він не знав, що його «бачить» система відеоспостереження. Отож і був викритий правоохоронцями

admin3

Залишити коментар