16.5 C
Lviv
18.04.2024
Стрийщина

Вечірка у ресторані Дубневичів – у час карантину…

Поліція склала протокол через роботу ресторану «Park. Art of rest” братів Дубневичів в Парку культури у Львові.

У неділю, 18 квітня, у ресторані «Park. Art of rest» відбувалося масштабне святкування дитячого дня народження. На вечірку запросили аніматорів та музикантів.

Перехожі викликали на місце поліцію, яка склала протокол про порушення карантину. Міський голова Андрій Садовий прокоментував випадок у ресторані «Park. Art of rest»: «Вчора стався жахливий інцидент у ресторані в парку ім. Богдана Хмельницького, де вчора проводився концерт з великою кількістю людей. Відтак поліція склала протокол, і сьогодні на комісії ми приймемо рішення закрити цей заклад до кінця карантину з усіма відповідними санкціями. Дуже прикро, що люди не розуміють складність ситуації, в якій ми зараз перебуваємо».

Ресторан «Park. Art of rest» відкрили на місці колишнього кінотеатру «Дружба» у Парку культури у 2018 році. Реконструкцією кінотеатру під ресторан займалось ТОВ «Круаель», власниками якого є син Богдана Дубневича – Павло Дубневич, Надія Гичка та донька Богдана Дубневича – Богдана Колодій.

Зазначимо, що 18 березня на сторінці ресторану «Park. Art of Rest» опублікували повідомлення про закриття закладу на карантин до 28 березня. Про продовження карантину на сторінці закладу не повідомлялось.

Львів з 25 березня перебуває у червоній карантинній зоні. Ресторани у місті можуть працювати лише на виніс чи доставку. Попри це частина закладів постійно порушує правила карантину і міська комісія ТЕБ і НС закриває їх.

Мінімальний штраф за порушення карантину в Україні становить 17 тис. грн. Протоколи про порушення розглядають суди і у більшості випадків порушники залишаються непокараними, коментує ZAXID NET

Схожі повідомлення

Туристичний маршрут вздовж Дністра стартує 7 листопада від села Устя

admin2

У Стрию привітали воїнів-зенітників з річницею створення

admin3

У Львові на ринку виявили крадені запчастини до літаків

admin2

У Гніздичеві оштрафували палія трави

admin2

За дозвіл будуватися – тисячі доларів

admin2

На Львівщині 7-річна дитина “підхопила” правець

admin2

Залишити коментар