16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

На реконструкцію парку біля новороздільського озера заплановано виділити 1 млн 800 тис. грн. Але рішення на сесії ЛОР ще не прийнято

Сьогодні, 21 березня, новороздільська депутатка Львівської обласної ради Ірина Кравець на прохання репортера “Вісника Розділля” прокоментувала інформацію, що «виринула» у соцмережі, про начебто вже виділені кошти на вказану суму:

«Це повідомлення з розряду «бажане видається за дійсне». Хоча й справді, в проєкті обласної програми є рядок  «На реконструкцію парку біля озера в Новому Роздолі. Сума – 1 млн 800 тисяч гривень.

Я ще на початку каденції подала таку пропозицію і дякую колегам по фракції, що допомагають її реалізовувати. Зокрема, у депутатському зверненні  вмотивувала необхідність проведення реконструкції: «При розподілі коштів та підготовці пропозицій щодо фінансування об’єктів інфраструктури за кошти обласного бюджету, прошу врахувати із із пріоритетних напрямків в м. Новий Розділ – реконструкція та  освітлення набережної.

Реалізація даного проєкту забезпечить зниження рівня небезпеки для життя і здоров’я мешканців громади, стоврення нової туристичної локації та місця дозвілля для різних вікових категорій населення.

Новий Розділ – молоде, перспективне та активне місто, яке має всі передумови для процвітання та розвитку. Особливістю населеного пункту є наявність озера з островом. Питання культурного, туристичного та спортивного розвитку є пріоритетним для громади та місцевої влади, проте недостатнє фінансування вносить свої корективи. На території міста відсутні облаштовані парки, місця для відпочинку на природі, простори для активного відпочинку, майданчики для людей з особливими потребами, через це підлітки та молодь не мають можливості проводити свій вільний час змістовоно та з користю для себе. Це неприпустимо для міста з такою мальовничою природою.

На реконструйованій набережній можливо облаштувати спортивно – відпочинковий простір. Завдяки чому місто може стати  осередком активного відпочинку туристів з усіх околиць.

Згідно з попередньою оцінкою вартості першої черги реконструкції, вона становить 2,5 млн грн.»

Сумно, що деякі мої колеги-депутати так поспішають порадувати людей про наш парк, що не фільтрують інформацію. А журналісти цей фейк поширюють без перевірки.

В чому фейк? Кошти ще не виділені. Поки що йдеться про погодження необхідними комісіями. Остаточне рішення ми прийматимемо на пленарному засіданні сесії обласної ради. Обов’язково поінформую!

А зараз треба ?і✊

Ірина КРАВЕЦЬ, депутатка Львівської обласної ради

Схожі повідомлення

Лампочка для Малехівської…

admin2

22 липня, Малехів – не буде води

admin2

16 липня Верин прощатиметься з Воїном

admin2

Ростислав Височан поділився досвідом капеланського служіння із студентами

admin2

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 12.12.2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

ПІДСУМКИ 2021-го спортивного року Новороздільської громади

admin2

Залишити коментар