16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

8-річну новороздільчанку Вікторію відзначили на конкурсі дитячого малюнка «Збережи довкілля – розфарбуй мрію»

Слід відразу зазначити, що малюнки 8-річної Вікторії Бережняк уже не вперше і не на одному художньому конкурсі відзначає журі. відзначає не лише за художню майстерність, але й за ідеї та смислову навантаженість творчих робіт дівчинки.

Ось і цього разу Галина ЛИТВИН, виконавча директорка Асоціації “Єврорегіон Карпати – Україна”, відзначила малюнок Вікторії з Нового Роздолу: ” Зробити вибір з майже трьохсот п’ятдесяти малюнків – майже нереально. А саме стільки робіт ми в Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” отримали на конкурс дитячого малюнка «Збережи довкілля – розфарбуй мрію». Малюнки з різних куточків України – від Донеччини до Закарпаття, а також з Підкарпатського воєводства Польщі. І я дуже тішуся, що стільки дітей є небайдужими до теми довкілля і по-дитячому щиро переймаються тим, як зберегти природу. Вирішила і від себе відзначити малюнок, який мене особисто дуже зачепив – восьмирічна Вікторія Бережняк з Нового Роздолу на Львівщині поставила дуже слушне питання «По яку сторону хочеш бути ти?». І тут відповідь очевидна ? Там, де чисто, затишно, спокійно) Вітаю Вікторію та інших переможців конкурсу, дякую усім учасникам. Ви – молодці! І продовжую працювати, аби красивих місць у наших рідних Карпатах було якомога більше”.

Вікуся з мамою

Схожі повідомлення

“Кубок Мікльоша 2023”: у неділю ФК “Новий Розділ” приймає вдома ФК “Кохавинка” (Гніздичів)

admin3

Учениця Новороздільської школи мистецтв ім. Олега Рудницького Евеліна УБОГА – лауреатка і володарка І премії VI ВІдкритого регіонального конкурсу юних піаністів!

admin3

Сприяймо, як можемо, волонтерам – їхня діяльність спрямована на потреби ЗСУ. На часі допомогти тим, хто плете маскувальні сітки та виготовляє світильники – обігрівачі

admin3

Новороздільська ТЕЦ – скорочений робочий тиждень. Чи дочекаємося гарячої води?

admin2

Петро Волошин: «Новий Розділ і дотепер для мене, немов знайомий незнайомець, якому вдячний за все…»

admin3

LvivOneDay cup: команда АФ”Розділля” – три виграші, дві поразки. Результат -4 місце із 10 команд-учасниць

admin3

Залишити коментар