16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Перший виступ новороздільчанки Ірини Кравець нідерландською у Gemeente Tielt-Winge перед місцевими політиками: йшлося про покращення якості життя громади та події в Україні

Про досвід публічного спілкування за кордоном і враження йдеться у повідомленні Ірини Кравець у Facebook:

Маю нове усвідомлення, про яке не говорили на жодних тренінгах з ораторської майстерності: якщо публічний виступ іноземною мовою (ще не зовсім опанованою), то можна взагалі не хвилюватися. Адже все, що ти не так скажеш, можна списати на складнощі перекладу І сміх з оплесками в цьому місці були! Отже, мою нідерландську розуміють добре

Я вдячна бургомістру Rudi Beeken за запрошення виступити перед місцевими політиками в Gemeente Tielt-Winge. Зараз в новинах і в пресі, а тим більше на місцевому рівні, дуже мало інформації про події в Україні. Тому кожна така відкрита зустріч і відверта розмова з лідерами думок в Європі є важливою.

Мій виступ стосувався сильних сторін громади, в якій я зараз живу. Звісно, похвалити є за що. Інакше, чого б я тут дітей ростила. А також голова громади хотів почути пропозиції щодо покращення якості життя. Я й подала пропозицію. Як кажуть, нормального такого цвяха забила. Не знаю чи сам радий, що спитав. На цілу каденцію роботи вистачить.

Якщо моя ідея потрапить в передвиборчу програму політичних партій (цього року в них вибори) – то точно розповім в деталях.

Для довідки: Ірина Кравець, 1985 року народження, здійснювала повноваження секретаря ради і міського голови у Новороздільській міській раді VІІ демократичного скликання. Депутат Львівської обласної ради. Виховує двох дітей, живе у Бельгії.

Схожі повідомлення

Оксана Царик: про другий рік роботи депутатського корпусу – у стані війни

admin2

Автошкола – акція для студентів!!!

admin2

Ще одна гірка втрата в Новороздільській громаді

admin2

Збір на Mavic для воїна-земляка

admin2

Весняний набір в автошколу

admin2

Парку на новороздільській набережній бути!!! Центральна площа також матиме фінансування!

admin3

Залишити коментар