16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Звернення спільноти “Ми разом” до небайдужих новороздільців: допоможіть плести маскувальні сітки, які вкрай необхідні нашим захисникам на фронтах!

Слава Україні!!!

Новороздільська волонтерська організація ” Ми разом” просить про допомогу усіх небайдужих людей, готових допомогти нашим захисникам тут, в тилу.

А точніше, ми просимо приходити допомогати виготовляти захисні маскувальні сітки, які ВКРАЙ необхідні на сьогоднішній день там, де найгарячіші бої за нашу свободу (Херсонський, Запоріжський, Донецький напрямки).

Ми отримуємо величезні замовлення від військових , які просто фізично не в силі виконувати в повному обсязі, тому що робота кропітка, а метраж величезний.

Звертаюсь впершу чергу до друзів освітян, медиків, всіх хто хоче наблизити своєю працею нашу перемогу.

Не чекайте, що хтось, а не ви допоможе захисникам, бодай дві три години знаходьте, щоб попрацювати на перемогу. Тил повинен працювати на фронт ,бо інакше завтра фронт буде тут в тилу.

Артіль працює з ранку до вечора ( почергово приходять дівчата), але нас залишилось дуже мало. Ми працюємо на території міської лікарні, в приміщенні колишньої пральні.

Приходьте допомогати!!!

Не будьте байдужі!!!

Ви допоможете зберегти життя нашим захисникам!!!

Разом до Перемоги! Репост вітається!!!

Схожі повідомлення

Слово про відомого громадянина і патріота  Івана ВОЙЦЕХІВСЬКОГО з нагоди його 97-річчя

admin3

Станківці-Тужанівці: Роман СОМИК і плеяда станківецьких художників

admin2

Виставка учнів БДЮТ – до Дня міста

admin2

Владислав КАЗИМИРІВ: «Міські ентузіасти баскетболу подолали чималий шлях, перш ніж створити СБК «Новий Розділ». Тепер залишається напрацьовувати майстерність, аби досягати  перемог у наступних змаганнях»

admin3

У с. Горішнє внаслідок пожежі у власному будинку загинув 90-річний чоловік

admin3

Щирі співчуття сім’ї та близьким з приводу передчасної смерті Віктора ІГНАТОВЦЯ – захисника України, активного учасника російсько – української війни , випускника Новороздільського Політехнічного Фахового Коледжу

admin3

Залишити коментар