16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Перемога ФК “Новий Розділ” над ФК “Старий Самбір” – 7:1(!) не дозволила нашим посісти ІІ місце у Чемпіонаті Львівщини серед команд 2/3 ліги. А вітак новороздільці позмагаються за чемпіонство не в Другій, а Третій лізі обласної першості

А от “золото” у Другій лізі виборюватимуть наші суперники по 3-й групі Чемпіонату серед команд 2/3 ліги – ФК “Турбо” (Березів) та ФК “Трускавець”, які посіли у підсумковій турнірній таблиці відповідно, перше та друге місця. До речі, сьогодні трускавчани – наші основні суперники у боротьбі за друге місце – впевнено перемогли на власному полі ФК “Дністер” – 4:0- і таким чином завоювали “срібло” в груповому етапі.

Натомість новороздільський клуб, який посів підсумкове ІІІ місце, буде змагатися за чемпіонство у Третій лізі. За головний трофей тут змагатимуться команди, які посіли у своїх групах 3- 4 місця.

В принципі, навіть за такого підсумку команда ФК “Новий Розділ” та тренерський штаб

на чолі з Андрієм Гарапцьом заслуговують вболівіальницьких аплодисментів, тому що гравці демонстрували якісний, видовищний та конструктивний футбол. І додамо – результативний, якщо відкинути декілька прикрих збоїв у першому та другому колах.

Принагідно хочу висловити вдячність головному тренеру Андрієві Гарапцьові, який у післяматчевих коментарях для “ВІсника “Розділля” відверто вказував на чинники, які призводили до небажаних результатів, принаймні, у двох матчах. Сподіваюся, що днями ми поспілкуємося і пан Андрій підіб”є групові підсумки Чемпіонату в 2/3 лізі обласного чемпіонату з футболу.

Як стало відомо редакції, матчі у Третій лізі розпочнуться вже наступного тижня. Звісно, бажаємо тільки перемоги!

На завершення, подаємо повідомлення, вміщене на ФБ – сторінці “ФК “Новий Розділ”:

“Сьогодні, 17 вересня, відбувся останній матч групового раунду Чемпіонату Львівської області з футболу 2/3 ліги, в якому наша команда ФК «Новий Розділ» приймала ФК «Старий Самбір».

Гра була напруженою, оскільки на початку першого тайму суперник забив перший гол у наші ворота. АЛЕ вже наприкінці першого тайму рахунок був 2:1 на користь ФК «Новий Розділ».

Другий тайм завершився з рахунком 7:1 на користь нашої команди!

Голи забили: Музика Юра(двічі), Острувка Ігор (двічі, з них – один гол з пенальті), Сікач Ігор, Труш Андрій Куриляк Юра.

Отож, давайте привітаємо хлопців з перемогою!

Це була важлива гра, оскільки вона була останньою в колі.)

Але, на жаль, команда продовжує боротьбу за медалі 3 ліги у Чемпіонаті області.

Дякуємо ЗСУ, що змогли провести гру під мирним небом!

Слава Україні!

Слава Героям!”

Схожі повідомлення

Слава Ісусу Христу! Запрошуємо до спільної молитви

admin3

ГО “Всесвіт з Україною” побували у Новому Роздолі – про туристичний потенціал Розділля

admin2

ФК “Новий Розділ” – ФК “Кохавинка”: 4:4. Сумна нічия для нас, радісна – для гніздичівців

admin3

10 липня – відкриття ще однієї “Копійочки” в Новому Роздолі

admin2

У Новому Роздолі правоохоронці затримали зловмисника за підозрою у збуті нарковмісних таблеток

admin3

Стосовно графіків вимкнення електропостачання у Новороздільській громаді: роз’яснення Новороздільської міської ради

admin3

Залишити коментар