16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

У приміщенні Новороздільської лікарні урочисто відкрили оновлене приймальне відділення

Про це йдеться у повідомленні на сторінці міського голови Ярини ЯЦЕНКО у Facebook:

В день, коли священнослужителі міста за традицією збираються, щоб окропити Йорданською водою приміщення лікарні, відкрили оновлене приймальне відділення.

Тут серед іншого, крім сучасної оглядової обладнано маніпуляційну, дві палати для короткотривалого перебування пацієнтів та два бокси для короткотривалого перебування хворих з підозрою на інфекційні захворювання.

Реконструйоване за сучасними вимогами і стандартами приміщення та нове обладнання дадуть можливість здійснювати оперативну діагностику та не втрачаючи дорогоцінного часу в екстренних випадках, надавати невідкладну допомогу для порятунку пацієнтів.

Ремонт виконано за кошти міського бюджету, медичні ліжка надано благодійноим фондом Heidenheim für Ukraine (Німеччина) решта меблів закуплено за кошти лікарні.

На цьому покращення лікарні не закінчується. Зараз триває ремонт кімнат для облаштування відділення амбулаторної реабілітації та кабінету лікаря-нарколога. Тож найближчим часом очікуємо хороших новин

Нагадаю, дещо раніше екстренну швидку допомогу перенесли в відремонтовані приміщення в старому корпусі лікарні, і це дозволило обладнати повноцінний приймальний покій.

Лікарня оновлюватиметься і надалі. Вже на завершенні оновлення кабінету лікаря-нарколога та відлілення амбулаторної реабілітації.

Здоров’я всім!

Ярина ЯЦЕНКО

Схожі повідомлення

Сьогодні зустрічаємо полеглого Героя Андрія Мельничука

admin2

Підсумки 2020-го спортивного року

admin

Новорозділець наніс удари ножем львів’янину

admin2

Увага!!! Змінено порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії

admin3

Колектив Управління соцзахисту населення – захисникам України: теплі речі, в”язані шкарпетки та смаколики

admin3

На День міста у двох матчах ФК “Новий Розділ” програв і переміг з однаковим рахунком: юнаки поступилися ДЮФК “Лідер ” – 0:4, а основна команда розгромила ФК “Троянда” (Ходорів) – 4:0

admin3

Залишити коментар