16.5 C
Lviv
06.05.2024
Новороздільська ОТГ

8-й окремий батальйон УДА “Аратта” ім. Андрія Гергерта – “вісникроздільцям”!

Ранок сьогоднішнього Дня Соборності розпочався для газетярів з приємної події: командир 8-го окремого батальйону “Аратта” ім. Андрія Гергерта, корінний новорозділець Андрій Копичин (позивний “Марадона”) вручив “вісникроздільцям” відзнаку бойового підрозділу.

Як відзначив у короткому слові друг Марадона , бійці батальйону у такий спосіб оцінили внесок колективу , а відтак, і редакційну політику у висвітленні на шпальтах газети військово – патріотичної тематики, у інформуванні громади про військову службу земляків, зокрема, і “араттівців”, які відважно протистоять російським варварам на фронтах.

“ВІсникроздільці”, дещо заскочені зненацька таким несподіваним візитом, швидко оговтавшись, одностайно висловили вдячність бійцям (а друг Марадона завітав у редакцію із бойовим побратимом Іваном Василишиним (позивний “Січень”), утім, насамперед, за їхню воїнську місію захисників України і звитягу, а вже згодом – за відзнаку.

Бажаємо здоров’я і Перемоги, шановні “араттівці”!

Схожі повідомлення

Провели продуктивну зустріч з представниками Молодіжної ради при Новороздільській міській раді

admin3

День Святого Миколая завітав у школу №3

admin3

У Поліце діти військовослужбовців нашої громади доїхали добре. Бажаємо гарного відпочинку і сонячної погоди!

admin3

Життєстверджуємося! – демографічна статистика Новороздільської громади за 21 день війни

admin2

Першовересневі ініціативи гранки-кутівських освітян

admin2

Здобувачі освіти професійного ліцею зустрілися з інспекторкою ювенальної превенції Новороздільського відділу поліції Мар’яною Лях. Розмова йшла про види правопорушень

admin3

Залишити коментар