16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Головний тренер Андрій ГАРАПЦЬО, воротар Роман БІЛИЙ та нападник ФК “Новий Розділ” Руслан ОЛЕКСЮК – найкращі у третій лізі Львівської області у трьох номінаціях!

Днями Львівська обласна асоціація футболу «Колос» визначила найкращих гравців і тренерів цьогорічних футбольних першостей серед дорослих команд Другої та Третьої ліг Львівщини.

Про досягнення гравців і наставників  йдеться у повідомленні на сторінці інформаційного центру Львівської асоціації футболу у Facеbook.

Із приємністю повідомляємо, що у Третій лізі найбільший “оберемок” нагород зібрав новороздільський клуб – цьогорічний чемпіон ліги.

Вітаємо, хлопців з таким вагомим визнанням і бажаємо ФК “Новий Розділ” чергових успіхів у всіх турнірах наступного сезону

Принагідно, варто додати, що не надто здивували і найвищі відзнаки у трьох номінаціяхі ФК “Турбо” (Березів). Новороздільці спостерігали за чіпкою, вмотивованою грою гравців цього клубу в рамках першості Львівщини у 2/3 лізі, тож їхній підсумковий успіх у Другій лізі цілком заслужений.

Схожі повідомлення

Перший в житті футбольний турнір найменших вихованців АФ “Розділля”!

admin3

Казка в гостях у Тужанівцях

admin2

Символ Різдва – Різдвяна шопка

admin2

У приміщенні Новороздільської лікарні урочисто відкрили оновлене приймальне відділення

admin3

95 життєвих стежин

admin2

Вітаємо переможців тенісного турніру Новороздільської ОТГ

admin2

Залишити коментар