16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільська громада у жалобі – двоє загиблих захисників!

В знак скорботи за вбитими на війні Героями Русланом Шурпиком та Дмитром Шатохіним на території Новороздільської громади 02-03 січня оголошено Днями жалоби.

Вічна пам’ять Героям !

Сумно розпочався новий 2024-й у Новороздільській громаді. Щойно нині повідомили про загибель новороздільця Руслана Шурпика, який довший час вважався зниклим безвісти. Як навздогін знов гірка новина – загинув Дмитро Шатохін. Його родина з початку повномасштабного вторгення мешкає у Новому Роздолі – тут знайде свій останній спочинок і Герой-захисник

У війні з московським загарбником загинув старший вогнеметник вогнеметного відділення, взводу радіаційного, хімічного та біологічного захисту Шатохін Дмитро Борисович, 1975 р.н

Уродженець міста Берислав Херсонської області, після початку повномасштабного вторгнення росії відправив родину в нашу громаду а сам залишився та був призваний на захист Батьківщини Київським РТЦК та СП м.Одеса.

8 грудня під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Лиман Перший Харківської області зв’язок з воїном був втрачений, вважався зниклим безвісти, та 29 грудня тіло було найдено та евакуйовано до моргу міста Куп’янськ Харківської області.

Щирі співчуття родині загиблого нашого захисника!

Низький уклін та глибока вдячність бійцю Дмитру Шатохіну за відданість військовій присязі, за любов до України, за саможертовність!

Вічна пам’ять та слава Герою!

Про час зустрічі воїна повідомимо згодом.

Схожі повідомлення

24-річний захисник став Воїном небесного легіону

admin2

Резонанс: мав можливість взяти участь у симуляційній грі “Світ громад” – ЦІКАВА МОЖЛИВІСТЬ!

admin3

Ковід “відсвяткував” і вийшов “на полювання”: про ріст захворюваності і у Новороздільській ОТГ

admin2

Олег НИКОЛИН: «Востаннє заміну інженерних комунікацій протяжністю 320 метрів «під площею» виконували у 80-х роках минулого століття. Працівники ТОВ «Нафтогаз Тепло» здійснюють роботи поетапно. Темп виконання – задовільний»

admin3

ФК “Новий Розділ” з рахунком 2:0 переміг ФК “Фенікс” (Підмонастир) і забезпечив собів вихід з І групи в наступний етап Меморіалу Юста -24!

admin3

У Новому Роздолі місцеві рятувальники надали доступ до квартири по вул. Яворницького, де 73-річна жінка потребувала медичної допомоги

admin3

Залишити коментар