16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Подяка від військової частини Новороздільській громаді за вашого земляка – офіцера ЗСУ, капітана Андрія КАМІНСЬКОГО!

Надсилаємо Вам щиру подяку за Вашого земляка, капітана Камінського Андрія Ярославовича, який в складі військової частини А4821 сумлінно та відважно виконує свій військовий обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України та з відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території Донецької області в зоні проведення бойовий дій. 

За час проходження військової служби Андрій Ярославович зарекомендував себе висококваліфікованим, відданим та сумлінним офіцером Збройних Сил України. Показав себе відважним військовим, спроможним фахово оцінити оперативну обстановку та здатним гідно виконувати свої посадові обов’язки за будь-яких обставин.

Весь особовий склад військової частини знає, що Андрій Ярославович завжди відкритий та готовий допомогти їм вирішити проблеми будь-якого рівня складності. В той же час він підтримує моральних дух колективу та забезпечує належне виконання службових обов’язків військовослужбовців.

Впевнені, що Андрій Ярославович Камінський своєю завзятою службою і надалі докладатиме усіх зусиль для оборони нашої країни – буде гідно примножувати ратну славу поколінь Захисників рідної землі, підтримуючи високу боєздатність та авторитет Збройних Сил України.

Схожі повідомлення

Новороздільська ОТГ: де 18 лютого не буде світла

admin2

Змагання з плавання до Дня міста

admin2

Ювілейний спецвипуск до 70-річчя Нового Роздолу

admin2

Долучаймося! Збір для воїна-новороздільця.

admin2

Прочищення “автодорівських” вулиць – нарешті….

admin2

“Не забувайте про невинну кров і готуйтесь до помсти над ворогами, що не дають жити нам по людському!…”

admin3

Залишити коментар