16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Дякую тобі, Польща!

Ніколи не думали, що дегенерати доведуть до такого, що доведеться писати щось подібне, але як відомо, життя сповнене несподіванок.

Отже, Польща стала першим місцем, яка прийняла практично всю хвилю наших біженців. Це потім вони розподілилися по іншим країнам, а іноді й континентам, але першою була Польща. Просто для інтересу, забийте у пошуковик слово «Лампедуза» і почитайте, що там вам дасть вибірка, щоб зрозуміти, якою проблемою є масова міграція для більшої країни – Італії.

Ті, хто пам’ятає про те, як вчинила Туреччина, коли до неї ринув потік біженців із сусідньої Сирії, знають, що зусиллями Анкари були побудовані табори біженців на сирійській стороні, поряд із кордоном Туреччини. Усього біженців виявилося близько 2 мільйонів.

➡️ А тепер згадайте про те, як вчинила Польща. Наших біженців розмістили на території Польщі та надали тимчасовий захист з матеріальною та продуктовою допомогою, можливість працювати і цілком стерпне житло, яке не йде в жодне порівняння з тим, що буває в таборах біженців. Багато співвітчизників, а точніше – жінок і дітей, розібрали по сім’ях і розмістили у власних житлах. А тепер кожен може знайти власні дані про те, який потік біженців Польща пропустила через себе і наскільки гідно вона все це зробила, без пафосу і реклами.

➡️ Далі, Польща стала нашим логістичним хабом та ремонтною базою для військової техніки. На хвилиночку, станом на сьогодні, вона передала нам найбільшу кількість танків. За точність не ручаюся, але не виключено, що вона передала нам і найбільшу кількість літаків. Ми звідти отримали гори боєприпасів та кілька десятків САУ як дар. Вони виявились настільки вдалими, що Краби були замовлені за гроші, які нам зібрали спонсори.

➡️ Якщо хтось не в курсі, просто зауважимо, що польські залізниці і навіть автомагістралі, які ведуть в Україну, неодноразово ставали об’єктом дій диверсантів і лише чіткі дії контррозвідки попередили теракти. Між іншим серед арештованих диверсантів опинилися і громадяни України.

Практично вся зелень, яка поки що при владі, покидала Україну та поверталася до неї через Польщу.

Через Польщу змився до Європи практично весь склад 95 кварталу, який не отримав посади міністрів чи когось подібного. Вони й зараз там перебувають і навіть дають концерти у польських містах, де знаходяться наші біженці та дивляться це Г.

➡️ Всім тим, хто зараз щось таке намагається писати на Польщу, варто задуматися про те, що взимку, коли ворог бомбив нашу енергосистему, саме через Польщу до нас заходило обладнання, за допомогою якого відновлювали генерацію. Звідти заходила електрика і газ. Польща завжди жорстко підтримувала Україну і очолювала будь-яку ініціативу, спрямовану на розширення військової допомоги Україні.

Немає пристойних слів для опису того, що зараз витворює зелень. Натомість у нас є слова для Польщі.

Dziękuję bardzo, Polsko! Nigdy nie zapomnę tego, co zrobiliście dla Ukrainy! Nie obrażajcie się na naszych idiotów, oni nie są całą Ukrainą! ????????????????????????

Щиро дякую, Польща! Я ніколи не забуду, що ви зробили для України! Не ображайтесь на наших ідіотів, вони не вся Україна!

Victoria Fatieieva

Схожі повідомлення

26 вересня у Львові оперативники карного розшуку затримали іноземця під час вчинення крадіжки з автомобіля

admin3

Нардепи встановили собі надбавки… У час війни! З міжнародної допомоги?!

admin2

Ракети на Львів запустили з Каспійського регіону. Станом на 12.30 7 загиблих, 11 людей постраждали, – Козицький

admin3

Львівська ОВА отримала комплекти засобів першої необхідності, призначенні для тривалого перебування в укритті

admin3

Переваги керамічних блоків

admin

Марта ЧУМАЛО: «Кожен з нас може бути тим рушієм, який допоможе розірвати ланцюг насильства»

admin3

Залишити коментар