16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Секрети хімчистки авто

Думаю, мало, хто не погодиться з тим, що автомобіль має бути красивим не лише зовні, а й усередині. Окрім естетичної краси, чистота салону автомобіля – це запорука здоров’я автовласника та його пасажирів. Пил і бруд легко вбирається та накопичується у сидіннях та інших покриттях салону. І з часом простого чищення пилососом стає мало, а для генерального прибирання найкраще підходить хімчистка салону автомобіля. Тоді вам потрібно звертатися до професіоналів своєї справи. “Автомийка” порадує Вас не лише якістю та доступною вартістю послуг, але ще й оперативністю. Деталі за посиланням – https://avtomyika.com.ua/ximchistka.html.

Що слід знати автовласнику про хімчистку салону автомобіля?

– автохімчистку найкраще робити двічі на рік або як мінімум один раз після зими;
– хороша хімчистка салону автомобіля швидкою не буває! Якщо вам запропонували зробити хімчистку менш ніж за 5 годин, не варто довіряти їм свій автомобіль. Так як для професійної та якісної хімчистки салону автомобіля використовуються спеціальні м’які засоби для чищення, які видаляють забруднення, не пошкоджуючи матеріалів автомобіля, але на це потрібно більше часу;
– салон після хімчистки не повинен мати сильного запаху віддушки і бути абсолютно сухим! У жодному разі не приймайте відмовки, що все висохне «само собою». По-перше, після того, як салон остаточно висохне ви ризикуєте виявити не виведені плями та розлучення. По-друге, поки салон сохне – ви, під час їзди, вдихатимете всі випари хімічних речовин;
– хімчистка салону автомобіля може проводитися скрізь, крім клейової стелі. Так звані «паперові» стелі зустрічаються в салонах «Фольксвагенів», «Фіатах», а також у деяких моделей «Вольво» та «БМВ», випущених десятки років тому.

Які види хімчистки авто бувають?

Обробка салону авто хімічними реактивами

Хімчистка салону здійснюється із застосуванням великої кількості сильнодіючих препаратів, що наносяться на поверхню вашого салону у вигляді піни, яка «виштовхує» бруд зсередини. Потім поверхню обробляють вологовбираючими серветками та пилососом.

Хімчистка салону паром


 
Парова очищення салону автомобіля – це досить нова послуга. В основі її лежить очищення парою без застосування хімічних засобів, що не підвищує токсичність салону автомобіля та не викликає алергічних реакцій автовласника. Обробка парою не тільки добре очищає салон, а й дезінфікує його, вбиваючи грибки, бактерії та мікроорганізми.
 До недоліків цього є те, що від високої температури можуть відклеїтися або втратити блиск деякі елементи салону.

Сухе чищення салону


 
 Суха хімчистка салону автомобіля передбачає використання сухих аерозолів, що легко видаляються щіткою або пилососом.
Заключним етапом будь-якого виду хімчистки є нанесення захисних складів. Вартість хімчистки салону автомобіля залежить від розміру автомобіля та ступеня його забруднення.

Схожі повідомлення

Журналісти довідалися історію родини, яка жила у квартирі зі славетною кухонною шафкою

admin3

Потрійна ДТП у Солонці: Одна дитина загинула, ще двоє травмовані. Призвідця аварії – 37-річного водія «Ауді» – поліцейські затримали

admin3

На Самбірщині змія вкусила 12-річну дівчинку. Потерпіла – в реанімації

admin3

Квітковий чай

admin

28 липня – День Української Державності ( докладно про відзначення “молодого” свята)

admin3

Старости с. Станківці та смт Розділ поглиблювали теоретичні та практичні знання на Всеукраїнській профільній нараді

admin3

Залишити коментар