16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Матрос Віталій Скакун разом із собою підірвав Генічеський автомобільний міст, аби уповільнити просування ворога, – Міноборони

25 лютого 2022 року

Інженер окремого батальйону матрос Скакун Віталій Володимирович підірвав Генічеський міст та загинув. Але зміг уповільнити просування ворога.Про це повідомляє Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/n3319076 із посиланням на пресслужбу Міноборони.

“У цей важкий день для нашої країни, коли український народ дає відсіч російським окупантам на усіх напрямках, одним із найважчих місць на мапі України став Кримський перешийок, де одним із перших ворога зустрів окремий батальйон морської піхоти.

Щоб зупинити просування танкової колони, було прийнято рішення на підрив Генічеського автомобільного мосту.

Виконати цю задачу визвався інженер окремого батальйону матрос Скакун Віталій Володимирович. Міст було заміновано, але відійти звідти він не встиг. За словами побратимів, Віталій вийшов на зв’язок, та повідомив про те, що підриває міст. Одразу ж пролунав вибух. Наш побратим загинув. Його героїчний вчинок значно уповільнив просування ворога, що дало змогу підрозділу передислокуватись та організувати оборону”, – йдеться в повідомленні.

Командування морської піхоти буде клопотати перед вищим командуванням про присвоєння матросу Скакуну Віталію Володимировичу державної нагороди.

“Російські окупанти, знайте, під вашими ногами горітиме земля! Ми битимемося, поки живемо! І поки живі будемо битися!”, – підсумували в МОУ. 

Схожі повідомлення

За 40 днів від початку війни поліцейські Львівщини розшукали 34 зниклі дитини

admin3

На Вінничині хлопчина невдало “виміряв” глибину … собачої нори

admin2

Спецоперація Нацполіції: затримано 16 учасників наркоугруповання та вилучено наркотиків на 110 млн грн.

admin3

Голосне мовчання Московського патріархату

admin3

Хто розхитує човен моноліту українського суспільства, об”єднаного у пориві захистити Державу від російських агресорів?

admin3

Поліція Львівщини за крок до запровадження системи «Custody Records» , спрямованої на захист прав громадян та підвищення довіри людей до правоохоронців

admin3

Залишити коментар