16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Людмила Гринів: «Практично усі пацієнти, які є на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні, НЕ ВАКЦИНОВАНІ»

Про це повідомила сьогодні під час брифінгу лікар-інфекціоніст цього закладу Людмила Гринів.

“Пацієнти, які звернулись до нас за допомогою – це, як правило, люди, які тривалий час перебували вдома та лікувались самостійно.  Однак, зазначу, що кількість  хворих менша, аніж місяць тому.   Однак ті хворі, що є мають  вкрай важкий стан, частина перебуває у реанімаційному відділенні. Практично усі – не вакциновані. 

Ми закликаємо мешканців вакцинуватись, тому що це можливість захистись вас від важкого перебігу захворювання. Якщо є клінічні ознаки хвороби, не приступайте до самостійного лікування, а звертайтесь до сімейного лікаря, який при необхідності скерує у стаціонар. Наш заклад готовий приймати пацієнтів та надавати допомогу”, – зазначила Людмила Гринів.

Нагадаємо, за вчора на Львівщині зафіксували 850 нових випадків Covid-19. Госпіталізували 171 особу. Станом на сьогодні у Львівській обласній клінічній лікарні є близько 200 осіб, хворих корона вірусом. Усі пацієнти кисневозалежні та не були ВАКЦИНОВАНИМИ.

Схожі повідомлення

Авдіївка – місто надії і відродження з попелу, український фенікс

admin3

МОЗ України затвердило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим

admin3

У Дрогобичі зловмисник пограбував квартиру. Судячи із застосованого крадієм “арсеналу”, мабуть, бувалий грабіжник. Поліцейські з’ясовують

admin3

Перші дні зими – перший переохолоджений потрапив у лікарню

admin3

Продукцію підпільної тютюнової “фабрики” , що діяла на Волині, збували у торговельних “точках” Львівщини. За оцінками поліцейських масштаб “бізнесу” і надприбутки вражають

admin3

Наскок Арестовича: для кого активісти є ворогами

admin3

Залишити коментар