16.5 C
Lviv
30.04.2024
Новороздільська ОТГ

Громадська організація Центр “Тавор” як друга домівка для людей з особливими потребами, де багато обіймів, щирості, добра, бажань, мрій та віри

У Новому Роздолі є особливе місце – центр, який є другою домівкою для людей з особливими потребами. Це громадська організація Центр “Тавор”, очільником якого є Vasyl Vasylyshyn.

Саме в цьому затишному осередку разом із Галина Приріз та Стефанія Дербіж я мала нагоду бувати та презентувати книгу “Знахідка”.

Якщо ви коли-небудь були в оточенні, де багато обіймів, щирості, добра, бажань, мрій та віри, то ви розумієте, що я відчувала серед цього особливого товариства .

Таворці дуже гостинні. Вони радіють кожному, хто приходить до них із щирим серцем.

Маю сказати, що ця громадська організація не отримує фінансових допомог від держави, яких дуже потребує. Це дуже сумно. Однак інколи на поміч приходять доброчинці та волонтери, якими можете стати і ви.

Таворці створюють крам: ікони, жіночі прикраси та свічки, які реалізують. Запрошую і заохочую вас придбати їхні вироби. Це буде для них фінансовою підтримкою, а для Вас плюсиком до карми, бо жодна добра справа не залишається поза увагою Всесвіту.

Нижче додаю посилання на їхній магазин. Якщо ви мешкаєте у Новому Роздолі чи неподалік, можете завітати в Центр особисто та придбати їхні вироби. Якщо ж ні, вам надішлють замовлення поштою.

Будьмо одне для одного Янголами, допоможімо та підтримаймо!

Посилання на крамничку таворівців:https://www.facebook.com/4189221515…/shop/all_products/…

Ольга БЕРЕЗА, сторінка Центру “Тавор”

Схожі повідомлення

Болгарський тріумф квартету саксофоністів і Павла МИХАЙЛЮКА

admin2

І «Порше» не те, і такої вчительки у Новому Роздолі не пригадають…

admin3

Вакцинація по-новороздільськи?

admin2

Садочок-“привид” – на аукціон

admin2

З ініціативи ФК “Новий Розділ” розпочалися 2-тижневі тренування з футболу для дітей

admin3

Подарунок-реаномобіль від іспанських новороздільців

admin2

Залишити коментар