16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Підтримка ВПО, які мешкають у Новороздільскій лікарні, від Благодійного фонду

Війна — це час, коли найбільшим гріхом громадянина є байдужість

КНП “Новороздільська міська лікарня” висловлює вдячність за небайдужість, адже з перших днів повномасштабної війни лікарня з допомогою міської влади та мешканців громади приймає пацієнтів з регіонів, охоплених війною.

За понад 1,5 роки Новороздільська громада дала прихисток для понад 3 тисяч внутрішньопереміщених осіб. А окремим рішенням Новороздільської міської ради частина приміщень міської лікарні була виділена для проживання ВПО. Відтак, гостро постає питання облаштування побуту та системної підтримки людей, у яких російські терористи забрали дім та налагоджене життя.

На заклик про допомогу відгукнувся Благодійний Фонд “Право на Захист” — одна з найбільших системних гуманітарних організацій України, яка працює з ВПО від початку російської агресії у 2014-у році.

За підтримки Управління Верховного комісара ООН в справах біженців (УВКБ ООН) в рамках проєкту IDP БФ “Право на Захист” передав КНП “Новороздільська міська лікарня” побутову та кухонну техніку, яка буде використана для облаштування та покращення побуту пацієнтів ВПО, які компактно проживають в лікарні.

Дякуємо працівникам Фонду за підтримку та небайдужість.

Схожі повідомлення

Неспокійна ніч. Не весняна гроза розбудила…

admin3

З 45-річчям, славний заводе «Карпати»! Усьому колективу – успіхів і гараздів!

admin3

Зіграй в футбол – стань Миколаєм для дітей!

admin3

Алея Героїв у Новому Роздолі – поминальна панахида

admin2

Фонд “Рідня” надав подарунки дітям воїнів

admin2

НОВОРОЗДІЛЬСЬКИ ПЛАВЦІ – ЧЕМПІОНИ ТА ПРИЗЕРИ ХХХІІ ОБЛАСНИХ КОМПЛЕКСНИХ ІГОР ЛЬВІВЩИНИ!

admin3

Залишити коментар