16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Де придбати якісні шини в Україні?

Від якості покришок залежить безпека руху на дорозі. Проте для створення повноцінної комплектації важливо правильно підібрати модель гуми на авто. Для цього враховується ширина протектора, зовнішній діаметр автошини, посадковий розмір. Зазвичай ці параметри зазначаються у сервісній книзі до транспортного засобу. Проте існують сучасні шинні калькулятори, що доступні за посиланням https://shina.ua/uk/, де шляхом введення моделі авто або базових числових параметрів система підбирає з електронного каталогу відповідні варіанти шин. Та щоб купити автомобільні шини треба все ж таки знати основні критерії вибору та бути впевненим у продавці.

З чого починається підбір шин: визначення параметрів?

Виробники пропонують колеса для всіх типів існуючих транспортних засобів. Вони глобально розподіляються за розміром для легкового та вантажного транспорту. Для вантажних складено більше вимог щодо стійкості та витримки навантажень, вони мають бути зносостійкими та розрахованими на тривалий пробіг. 

Легкова гума повинна бути максимально слухняною, створювати акустичний комфорт під час швидкісного руху, легкою та сприяти економії палива.

Не менш важливою по значенню є сезонність. Компаунд покришок розрахований на певний температурний режим. Зимова гумова суміш залишається м’якою при від’ємних морозних температурах, тому колесо добре пропрацьовує пухкий сніг. На деякі моделі наносяться фрикційні смужки, що виступають «липучкою», утворюючи вакуумне з’єднання з заледенілою поверхнею. Проте при температурах вище 5°C такі шини на авто починають «пливти», тобто не тримають стабільно форму протектора та дорогу.

Для теплого сезону використовуються літні покришки, що здатні витримувати високі температури розпеченого на сонці асфальту. Але такі стають твердими та слизькими при настанні морозів.

В умовах з помірним кліматом середземноморського типу або при рідкісній їзді є сенс використовувати всесезонну гуму, що розрахована на перепади температур навколо 0°C.

Де здійснити покупку автомобільних шин в Україні?

Зручно робити свій вибір на ресурсі, що наповнений додатковою інформацією та відгуками. Довіра виникає до продавця з широким асортиментом, який постійно доповнюється та оновлюється, а доступні ціни при цьому стають фактором переваги у виборі місця покупки.

Інтернет-магазин Shina.ua пропонує широкий вибір продуктів. Асортимент складається з коліс нових та б/в типу. В кожному випадку це оригінальна продукція, на яку надається гарантія від виробника.

Окрім основних параметрів менеджери магазину Shina.ua при підборі враховують побажання клієнта, тип та стаж водіння, наявність місця для збереження сезонного набору. Також покупці отримують можливість вибору серед продукції від відомих брендів:

  • Kumho;
  • Pirelli;
  • Bridgestone;
  • Toyo;
  • Dunlop;
  • GoodYear;
  • Yokohama;
  • Hankook;
  • Michelin.

Точка продажів співпрацює з гуртовими та роздрібними замовниками, відображає на сайті актуальні ціни та пропонує цілодобове обслуговування.

Схожі повідомлення

Потрійна ДТП у Солонці: Одна дитина загинула, ще двоє травмовані. Призвідця аварії – 37-річного водія «Ауді» – поліцейські затримали

admin3

Якими якостями повинен володіти майстер манікюру?

admin

Чи платити за різання ДСП чи можна впоратися самостійно?

admin

У Самбірському районі на Львівщині поліцейські затримали 33-річного зловмисника, причетного до вбивства 48-річного односельчанина

admin3

На Львівщині судитимуть колишнього сільського голову , обвинуваченого у заволодінні бюджетними коштами на суму близько 2,5 млн грн

admin3

Дієва опіка: для 3-х дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, куплять квартири

admin3

Залишити коментар